EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oh ,so orange!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei hei!

Lately i have been obsessed with orange lipsticks.I have only one and it's from Isadora, that my friend gave me ,but the quality isn't the best-it is so dry and doesn't look good.So i was on a hunt!

image

I found two really good shades on Avon.The first is  Wild Ginger.It is from there Ultra Colour holiday line with three other shades.Link is over HERE .(Page 86)It looks so shimmery and beautiful and i think that they photoshopped it pretty hard ,because when i looked up the reviews it didn't look that shimmery at all ,but i went for a risk and ordered anyway.The second one is at the same Ultra Colour line also; Tangerine Tango.If the first one dissapoints me ,i am going with that.

Also from Mac ,i found couple gorgeous shades Ravishingly Rich,Neon Orange.Oehh ,i am so in love!:) Also Maybelline has some gorgeous colours as well.It is so hard to choose!:)

Pärast seda kui sõbranna tõi mulle Isadora oranži huulepulga,ei saanud ma enam sellest võrratust toonist oma silmi eemale.Antud huulepulk oli küll ilusa tooniga aga tekstuurilt kuidagi kuiv ja ei jäänud huultel ilus.Seega asusin jahile ja leidsin Avonist kaks head tooni.Sari Ultra Colour tuli välja 4 uue pühade tooniga ja ühesks tooniks on jumalikult ilus oranž " Wild Ginger" Kui ma aga õiget tooni otsisin,siis tegelikuses on nad ikka päris liiale selle tuunimisega läinud,sest sellest särast polnud jälgegi,aga läksin siiski riskile ja tellisin omale selle tooni.Link toonile on SIIN. (lk 86)Lisaks leidsin ka "Tangerine Tango"mis asub samas( mitte pühade) sarjas ja see tundub ka päris vinge.Seega kui esimene toon mind alt veab,tellin selle.

Lisaks jäi mulle veel silma,et Mac'il on hullult ilusad toonid aga oleme ausad,ma ei käiks päris 20 € huulepulga eest välja,seega need ilusad toonid jäävad poeriiulile.Ja kusjuures täna Prismas ringi käies ,sattusin Maybelline sektorisse ja seal jäi mulle ka kaugelt silma üks oranžikas toon aga ma ei läinud seda lähemalt piiluma,ma ei taha päris 100 pulka ka kokku koguda ühes toonis!:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Oh ,so orange!