EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Novembri ilutooted - lemmikud ja mitte lemmikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Vahelduseks veidi ilujuttu. 

Näitan teile tooteid, mida olen novembri jooksul katsetanud ja proovinud. Paar toodet on mul kasutusel isegi oktoobrist, aga kuna nad mulle tol korral väga suurt vaimustust ei tekitanud, võtsin nad endaga novembrisse kaasa. No et nad saaksid end rohkem tõestada.

 

Aga nüüd siis asja juurde.

image
Bourjois näopuhastus vaht-kreem.
Pakend ütleb, et tegemist on kõige õrnema mahaloputatava meigieemaldajaga kuivale ja tundlikule nahale.
Õrna ja mahedalõhnaline puhastuskreem teeb oma tööd tõesti hästi! Masseerin toodet kuivale nahale ja see eemaldab tõesti kogu meigi hästi. Nahk jääb pehme ja mõnusalt värske. Ja mis peamine - ta ei kuivata nahka! Just praegu lugesin pakendilt, et vältida silmaümbruspiirkonda. Ma ei tea kuidas see tähtis märkus mul kahe silma vahele jäi, aga eemaldasin sellega isegi ripsmetussi. Minu jaoks oli see silmadega õrnem kui tavalised silmameigi kõrvaldajad.
Üle pika aja üks väga-väga hea meigieemaldusvahend mu vannitoa riiulil!

Vichy huulepalsam.
Hea lõhnaga hästi niisutav huulepalsam - no mis sa veel huuleniisutajast oodata oskad, eks :) Kork püsib tugevalt peal, mis omakorda ei pane sind avastama käekotis ringi rändavat ja enesele sodi külge korjanud palsamit. Lisaks on toode parabeni vaba!

image
Nuxe silmakreem.
Tellisin selle Feeluniquest, kus hetkel on kõik tooted -15% (sooduskood CYBER15). See on siiani kõige parem silmakreem, mida proovinud olen! Niisutab õrna silmaümbrusnahka väga hästi. Lisaks on kreemil supermugav pumbaga pakend ja nagu sellest veel vähe oleks, on tal liftpõhi. Iga pumbatäiega tõuseb põhi ülespoole ja nii saab kreemipotsiku peaaegu tilgatumaks kasutada.
image
Novembris enamkasutatud küünelakk on Essie rockstar skinny. Püsib hästi, nagu ikka Essie lakid ja toon on sügistalviseks perioodiks ideaalne! image
Ja kõige lõpuks kaks toodet, mida olen katsetanud ja proovinud oktoobrist. Proovisin mis ma proovisin aga ikka nad minus vaimustust ei tekitanud. image
Botanikare Day Therapy peanahahooldus probleemsele nahale. Minu kõõmast ta küll jagu ei saanud. Võibolla tekitas seda sootuks juurdegi. Peanaha tegi ta minu arvates veelgi kuivemaks ja sügelevamaks. Kahju! Ilmaaegu kulutatud 9€. Nüüd on mul selle toote asemel kasutusel uus ja siiani tundub, et absoluutselt toimivam toode, aga sellest teine kord!

Placent Activ ripsmeseerum.
Kasutasin seda pea kaks kuud, arvasin, et on ehk pikematoimelisem. Nüüd võin õelda, et kui ta üldse ripsmeid pikemaks või tihedamaks teinud on, siis minimaalselt - igaljuhul ma erinevust pole märganud.
Mul on tundlikud silmad ja see geel, pani ripsmepiirile kandes silmad aeg-ajalt kipitama. Olen näinud, et mitmed blogijad kiidavad seda seerumit, võibolla mul lihtsalt ei toiminud.

Kas olete nendest toodetest midagi proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Novembri ilutooted - lemmikud ja mitte lemmikud