EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: peida iluvead ja kaunista küüned talviselt koos Avoniga

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu viimane Avoni postitus on nüüdseks teie ees, kuid Avoni sõpradele saan rõõmuga teavitada, et õige pea saan teid taaskord jõuluhõnguliste toodetega üllatada, kuid jäägu see järgmisteks kordadeks.


Järgmisel nädalal valan teid üle aga looduslike postitustega, jääge ootama! ;)
Täna aga räägiksin teile oma kahest uuest lemmikust. Üks neist leidis tee minu kosmeetikakotti ja teine küünelakiriiulisse.
image

1) Avon Gel Finish küünelakk - toon Very Berry

image

See on meeletult kauni punaka tooniga küünelakk ja ideaalne jõuluajaks. Lisaks kõigele lubab see olla geellaki efektiga, seega on minu ootused väga kõrged, sest geellakid on minu vaieldamatud lemmikud eelkõige hea väljanägemise ja teisalt ka hea püsivuse tõttu, sest minu küüned on nagu nad on.

Lakk ise on koostiselt tõepoolest paksem kui teised ning sellel on võib olla ehk liiga väikene pintsel, mistõttu on küünelakki natukene tüütu peale kanda.

image

Lakk jääb see-eest küüntel väga kaunis ja kuna ta on päris tiheda koostisega ja tugeva pigmendiga ei näinud ma vajadust kahe kihi pealekandmiseks. Samuti kuivab lakk päris kiiresti (alla 5 minutiga) ning tulemuseks jäävad kerge läikega ja erksa tooniga küüned. 

Paraku ei ole geellaki efekt nii muljetavaldav kui oleksin oodanud, kuid see-eest on lakk väga hea püsivusega ja minul püsis see peal lausa 2 päeva! :)

image

Ainus negatiivne kokkupuude lakiga oli see, et see hakkas millegi pärast "üles keema" ja peale laki pealekandmist tekkisin küüneplaani ja laki vahele justkui õhumullid. Ma usun, et probleem on taaskord minu viletsates küüntes... :(

Avon Gel Finish küünelakid on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4,60 eur (kiiremad saavad aga 16. kataloogist laki soetada 2,99 euro eest!).

Hindeks 8/10

2) Avon korrektor-palett nelja erineva tooniga

image

Minu arvates täiesti unikaalne "leiutis", sest tegelikult on vaja iga pahalase jaoks erinevat tooni, et nad toredasti kinni mätsida ning ühe peitepulgaga on see mõnikord päris võimatu... :)

Avoni korrektorpalett on aga ülimalt leidlik, sest lisaks vistrike peitmisele saab seda kasutada ka tumedate silmaaluste varjamisel, kulmujoone rõhutamisel ja kõikjal kus iganes vaid soovid. Usun, et natuke staažikamad meikijad suudaksid sellega ka oma nägu modelleerida.

Nagu näha on palettis saadaval 4 erinevat värvitooni:

image

Mulle väga meeldib see, et on 4 täiesti erinevat tooni - õrnroosa, beež, kollane ja oranž. Tundub küll, et komplekti on lisatud sellised värvid, millega on raske iluvigu peita, kuid uskuge mind, selles asja võlu ongi! :)

See on ülimalt uudne (minu jaoks) ja kindlasti kavalam, kui suruda karbikese sisse 4 erinevat beeži, sest te ei kujuta ette, kui hästi neid toone omavahel segada saab ning kui hea tulemuse selline miksimine tagab.

Palettiga on kaasas ka pintsel, mis teeb kasutamise veel kordades mugavamaks. Pintsel on parajalt kõva ja sellega on mõnus pooltahket ja veidike kreemjat peitematerjali peale kanda:

image

Ma alustan kasutamist sellest, et võtan algul kõige heledamat tooni (beez/heleroosa) ja kui tulemus mind ei rahulda lisan juurde tumedamaid toone. Enamasti saab soovitud tulemuse 2-3 värvi segamisega ja sel viisil saab tõesti kõik vistrikud vähemalt nii ära katta, et nad ei jää punastena kohe silma. 

Lisan teile ka siia pildi, et näeksite, millised jäävad toonid nahal: 

image

Ma olen nüüd teile ette lugenud päris palju põhjuseid, miks ma sellest tootest vaimustuses olen, kuid see pole veel kõik (ma ei taha kõlada nagu top-shop, aga ma vist just tegin seda?) Igaljuhul on värvidel lisaks heale katvusele ka üsnagi tugev püsivus. Tervet päeva otseloomulikult välja ei vea, kuid 4-5 tundi küll. Tavaliselt küll ei soovitata eriti vistrikutele peitvaid tooteid peale panna, sest need teevad sageli asja hullemaks, kuid minul seda ette ei tulnud :)

Korrektor-palett on saadaval Avoni kataloogides alates 17. kataloogist (u 4. detsembri paiku) erihinnaga 12,99 eur (tavahind 20.00 eur).

Hindeks 10/10

Tänaseks ongi kõik. Ilusat saabuvat nädalalõppu teile!! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: peida iluvead ja kaunista küüned talviselt koos Avoniga