EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Colgate Max White One Optic hambapasta

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hambapastadest ei ole ma siin blogis varem juttu teinud, aga kuna ka need on ju iluga lähedalt seotud, siis peaks see postitus siia hästi passima ja ma väga tahtsin sellest pastast teile lähemalt rääkida.

 

Olen ka varem valgendavaid hambapastasid kasutanud, aga üldiselt ei ole ma neist vaimustatud olnud ega suurt erinevust hammaste toonis märganud. Pigem on need teinud hambad kuidagi hellaks ja pikemaajalisel kasutamisel olen tundnud, et hamba pind ei ole enam nii sile. Ei usu, et need just emaili maha poleerivad, sest hiljem see tunne kaob ja hambad on jälle endised, aga ikkagi  veidi hirmutav. Ei olnud ma eriti optimistlik ka selle Optic´u (LINK) suhtes, aga kuna see mulle testimiseks saadeti, siis muidugi proovisin ära.  imageimage

Selle pasta juures on päris mitu asja, mis mulle meeldivad ja tegelikult mitte üht, mille üle viriseda. Pakend on igati korralik, kutsub kasutama ja seisab ilusti püsti. Geel ise on lahedalt helesinine, milles sees palju-palju tumesiniseid tükikesi ehk optilisi kirgastajaid. Hambaid harjates need lahustuvad ja  geel muutub lausa neoonsiniseks. Sinised osakesed kinnituvad hammastele ja kui sa nüüd peale hambapesu naeratad, peegeldavad need hammastelt sinist valgust ja hambad tunduvadki valgemad. Lihtne ja geniaalne! Ja tõesti, isegi minu väga kollaka tooniga hambad näivad pisut valgemad. Mulle meeldibki see, et pasta ei püüa hambaid valgendada, vaid n.ö. petab silma ja laseb neil vaid optiliselt valgematena näida. See säästab hambaemaili, mis mul juba niigi äärmiselt õhuke.
Selles videos näidatakse üksikasjalikumalt, kuidas Optic toimib...

Veel meeldib mulle selle hambapasta maitse - parajalt värske ja natuke magus, vägagi meeldiv ning mitte liiga intensiivne. Kõige tähtsam hambapasta ülesanne on muidugi hammaste puhastamine ja sellega saab see geel suurepäraselt hakkama - terve päeva on hambad mõnusalt siledad ja tunne värske. Ei mäletagi, et mõni pasta oleks nii pikaaegse puhtustunde andnud.
image

Hind on pastal samuti üsna mõistlik, enamasti on mõnes poes sellele sooduspakkumine ja tuubi saab kätte alla 3€.

Olen Optic´ut juba mitu tuubi tarvitanud ja julgen soovitada - ehk üllatab teidki positiivselt.

 image

Milliseid valgendavaid hambapastasid olete proovinud?

Kas on mõni tulemusi andnud?

image Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Colgate Max White One Optic hambapasta