EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Eneli takes Italy - part 2!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi näitasin esimest osa enda Itaalia fotodest ning nüüd on järje kord! Kas ma peaksin tegema ka postituse nö ekstra fotodest? Andke kommentaarides teada!
Üks lugeja palus siiski vähemalt ära mainida kohad, kus pildid on tehtud, et teaks kuhu oleks ilus minna. Eelmises postituses nähtud kohad olid Cinque terre külad, Monteggiori, Casoli ja Culla mägikülad, Volterra ning La Spezia. Seekord on fotodel Bergamo, Culla, Lucca, Pisa, Cinque terre külad ning Lido di Camaiore.

 
Few days ago I showed you my first part of Italy photosand here is the second part. Should I do also post with extra photos? Let me know! One reader still asked me to atleast point out the places where the photos was made, so places what you saw from last post is Cinque terre villages, Monteggiori, Casoli and Culla mountain villages, Volterra and La Spezia. This time you can see photos from Bergamo, Culla, Lucca, Pisa, Cinque terre villages and Lido di Camaiore.

image

image image image image image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Eneli takes Italy - part 2!