EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: mõnusad hoolitsused jõuludeks Avonilt

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma ei tea kas ma võin olla ainus, kuid mulle tundub, et sel aastal on jõul kuidagi eriti vara pihta hakanud ning ega minagi teistest kehvem olla saa ja hakkan teile juba jõuluhõngulisi postitusi tootma.
Tänased 2 toodet on pärit Avoni tootevalikust ning minu arvates vastavad üks ühele jõululõhnaga. Samuti on punaka-kuldsega pakendid väga jõulupärased ja sobivad ideaalselt jõuluvana kingikotti või iseendale jõulueelseks preemiaks.


image

1) Avon Planet Spa India Intensy sandlipuuõli ja seesamiseemne õliga kehakreem

image

Kehakreem on mõnusas 200ml purgikeses, millel on keeratav kaas. Toode ise on oranžika tooniga ning juba purgikest avadest tuleb sealt väga meeldivat, kerget virsikust lõhna. Samas on tunda ka mõnd vürtside segu, mis muudab lõhna jõulusemaks ja "vürstikamaks"

image

Kui rääkida aga kreemi koostisest, siis on selle nimeks isegi märgitud suflee (mäletate, rääkisin ju näosufleest nädalake tagasi), kuid oma koostiselt meenutab see ikkagi mõnd rammusamat kehakreemi ja pole nii õhuline nagu näosuflee, mistõttu on see kehakreemina väga suur pluss. Kreem on küll tiheda koostisega, kuid ometigi on seda väga kerge nahal laiali hõõruda, sest see sisaldab endas palju niiskust. Kuna toode on  tekstuurilt paks ja sisaldab endas suurel hulgal niisutavaid aineid, kulub seda päris vähe, et kogu keha saaks kaetud.

image

Peale kasutust on nahk väga niisutatud ja elastne. Nahk võtab kreemi kiirelt omaks ja see imendub täielikult. Kuna see ei oma liiga tugevat niisutust ning samas ka mitte liiga õrna, sobib see kasutamiseks kogu kehal, isegi näol, kaelapiirkonnas, käelabadel jne. Ideaalne kaaslane külmal talvel, kui nahk vajab suuremat hoolitust ja suuremat niisutust kui tavaliselt.

Lisaks naha pehmusele jääb kogu kehale ka väga mõnus lõhn, mis küll mõningate tundide möödudes muutub õrnemaks, kui koheselt peale kasutust mässib Sind oma aroomipilvedesse mõnulema. 

Avon Planet Spa India Intensy sandlipuuõli ja seesamiseemne õliga kehakreem on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 12,60 eur (16. kataloogis soodushinnaga 8,99 eur).

Hindeks 9/10

2) Avon Planet Spa India Intensy sandlipuuõli ja seesamiseemne õliga kehakoorija

image

Täpselt nii nagu kehakreemi on 200ml, siis on ka kehakoorija ära mahutatud 200ml'sesse tuubi ja see variant on ülimõnus, sest minu arvates on kõige mugavam kehakoorijat kasutada just kätele pigistades. Topsiku seest koukides läheb aga 1/5 sellest kaduma ning tuubid on lihtsalt tunduvalt mugavamad ja võtavad vähem ruumi.

Tuubi avades tervitab taaskord see pooleldi jõulune lõhn, kuid palju tugevamas kuues. Koorija on oranžika tooniga just nagu kehakreemgi.

image

Koostises on aga ülitillukesed koorijaterakesed, mis tagavad väga mõnusa tulemuse ja ei tee sugugi haiget koorides. Terakesed on küll üsna teravad, kuid nendega koorides on toime hästi hästi masseeriv ja lõõgastav. Kuna terad on pisikesed, ei kartnud ma seda ka näol kasutada.

image

Kuna koorija teeb suurepärast tööd, siis on nahk peale kasutust palju palju siidisem ning tundub justkui kordades puhtam ja värskem. Nagu ma juba mainisin, siis kasutasin seda ka näol, küll aga õrnemalt surudes, kuid tulemus oli pehme ja siidine näonahk. 

Vahel võib küll juhtuda, et koorija teeb nahale liiga ja tekitab kerge punetuse, kuid selle koorijaga seda kartma ei pea.

Lisaks pehmusele muudab see naha hästi mõnusalt lõhnavaks ning kui enne kirjeldasin tuubist väljuvat tugevat lõhna, siis nahal jääb see õhkõrn kuid siiski tuntav. 

Kui ma nüüd aus olen, siis polegi nii hea koorijaga varem kokku puutunud, sest see teeb oma tööd tõepoolest imehästi jäädes samal ajal ise naha vastu õrnaks ning tagades just selle tulemuse, mida õigelt koorijalt ootaksin.

Avon Planet Spa India Intensy sandlipuuõli ja seesamiseemne õliga kehakoorija on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 12,60 eur (16. kataloogis soodushinnaga 8,99 eur).

Hindeks 10/10

NB! Kui ostad 16. kataloogist 2 Planet Spa toodet, maksavad need kokku vaid 12 eur! Kasuta võimalust jõulukinkide soetamiseks :)

Kuidas on lugu teiega, kas ma pole mitte ainus, kelle arvates jõulud juba liiga vara pihta on hakanud? 

Ning mis mul veel meelde tuli? Eile täitus mul Bloglovinis 100 Followeri, aitäh aitäh aitäh kullakesed! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: mõnusad hoolitsused jõuludeks Avonilt