EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ready For Party?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kes meist ei tahaks jõulupeol särada ning hea välja näha? Igatahes tahame! Seega on viimane aeg mõtlema hakata, mida jõulupeol selga panna. Kui soovid endale midagi unikaalset õmmelda lasta, siis sellega oled nüüd kahjuks hiljaks jäänud, aga poest jõuab veel sobiva riietuse leida.
Kuna olen sellele teemale pikemalt mõtelnud, panin teie jaoks kokku mõned komplektid, millega ise suurima hea meelega jõulupeole läheksin. Ja need on valitud minu lemmik online poodidest, mis toimetavad tellitud kauba kiiresti, kuni nädalaga kohale! Säravat algavat pidude hooaega :)

 

***
Party season is kicking off and it´s absolutely last minute to think on what to wear at Christmas party? It´s probably too late to order a tailor made dress but it´s definitely not too late to shop something from online. As I have thought a lot on this I put together some outfits that I would wear at Christmas party :) I have selected out beautiful items from my favorite online shops which deliver your order very fast (less than a week inside EU). Shiny party season to you all :)

Christmas party outfit

Jumpsuit / Clutch / Heels / EarringsBracelet

Christmas party outfit

Dress / Clutch / Heels / EarringsBracelet

Christmas Party outfit

Dress / Clutch / Heels / EarringsBracelet

Christmas Party Outfit

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Ready For Party?