EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Avameelselt aluspesust

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eile, Briti aasta kolumnisti Caitlin Moran`i raamatut lugedes, jäi silma lõik:
Teate, tuleb meeles pidada, et kui asi on seotud seksiga, on mehed ühed õnnistatult andestavad olendid. Neil ei ole vahet, milliseid alukaid sa kannad. Selleks ajaks, kui sa seeliku seljast saad, võiks sul olla seljas kas või rebitud jalaaukudega paberkott jaa see ei jahutaks neid maha. ON MEHI, KES SEKSIVAD ISEGI JALGRATASTEGA. Mehed ei hooli absoluutselt, kas sul on seksikas pesu või mitte.



C. Moran arutleb raamatus  nii vahatamisest, laste saamisest, seksist, rindadest, Botoxist ja aluspükstest, mis jäävad aastatega aina väiksemaks ja osati ka ebamugavamaks. Ta teeb seda enda vaatenurgast, vabalt ja huumoriga. Muigama panevaid kohti on üsna palju.
Aga just tema mõtted pesust panid mind omakorda arutlema, millest lähtun mina oma pesu-valikuid tehes.

Pesu valides vaatan eelkõige push-up või bombshell`i poole, et volüümi ja kopsakusega veidigi vunki lisada. Ilma vooderduseta rinnahoidjaga tunnen ma end...lamedalt - see vist on õige sõna.
Eks on jube jah, kui voodisse minnes naine hakkab kurve maha koorima...paksu sisuga rinnahoidja ja isegi lisa persega püksikud on ju juba olemas. Aga no mul pole sest kurvide maha heitmisest sooja ega külma, mul võõrastega nii intiimselt tegemist pole ja elukaaslane teab mind igast kandist. Korvi suuruse võrra suuremad tissid panevad mind paremini tundma ja see on ju põhiline.

Meeste Mehe pärast ma endale pesu ei vali. Aga ma ei saa õelda, et ma seda ka ei teeks, kui ma oleks vaba ja seksile hirmus avatud. Võib-olla siis mõtleks sellele siiski rohkem. Lisaks veidi satse või pärlikesi ja muud naiseliku. Nüüd tuginen lihtsusele ja mugavusele. Ma muidugi ei ütle, et pitsiline pesu on ebamugav, aga minu kogemuste põhjal peab ilma pitsita ja iluvidinateta pesu kauem kaunimana. See muidugi ei tähenda, et ma tunnen end 10a vanade, hõredaks kulunud, võibolla mõne toreda mälestusega seotud, "mutipükstega" mugavalt. Pesu peab alati ilus ja korralik olema. Kui see pole enam väga värske olekuga, lendab see otsemaid prügikasti. Sinna sobib ta paremini kui minu pesusahtlisse või selga.

Värvitoonidest eelistan musta ja valget. Siis on kõik ühes toonis ja palju lihtsam esemeid kokku miksida. "Roosa lilleline rinnahoidja + sinise triibulised trussikud" tüüpi ma pole. Viimasel ajal olen ka mõne nude toote ostnud. Mingi aeg mulle nahatooni pesu üldse ei meeldinud, jättis kuidagi vana mulje.
Püksikute lõikest eelistan stringe või mõnel juhul ka boksereid. Need klassikalise lõikega on kuidagi ebamugavad, lisaks mõni mudel hakib tagumiku mõnusalt neljaks :D

Pesu on minu jaoks üsna tarbeese. Muidugi selline tarbeese, mis peab olema mugav, mõnus katsuda ja ilus. Ilumeeli on ju erinevaid! Pesu puhul on minu ilumeel minimalistlik ja võib-olla isegi igav. Pesusahtlit hoian tagasihoidliku valiku all, st et mul pole 40 paari rinnahoidjat. Mul pole isegi kleite nii palju!
Ostan vastavalt vajadusele, nagu sokke või praepannegi. See muidugi ei tähenda seda, et seni, kui pesumasin oma tööd teeb, seisan mina käed risti rinnal ja ootan oma rinnahoidjat. Sahtlis on mul tavaliselt 4-5 rinnahoidjat ja püksikuid muidugi tunduvalt rohkem.
Vanasti olin ma pesulainel kollektsionäär, siis ostsin küll igasugu värve ja mudelid kokku, peaasi, et võimalikult palju oleks :D

Lõpuks minu "pesustiili" kollaaž (ise praegu vaatan ka et "ahhoii pensionär"!). Paremal alumises nurgas on stiilinäide teemal: vali kõige seksikam pesu :) Sellist ma niiöelda igapäevaselt ei kannaks, esiteks liiga suur lips, ja teiseks pole polstrit, aga magamistuppa kõndimiseks oleks ju ilus küll :)
Vahest langeb mu valikuohvriks mõni pastelne roosa või sinine pesuese ka.
Kindlasti peab mul valikus olema vähemalt üks ilma õlapaelteta rinnahoidja!

image
Unbra`d teavad vist kõik? Silikonkotletid, mis kleepuvad rindadele? Neid küll kannaks. Praktilisuse mõttes, mitte ilu pärast, nagu arvata võib. Kui on avatud seljaga kleit või pluus, siis sinna alla ei pane ju rinnahoidjat mille kõik paelad ja kinnitused nähtaval on. Samas ma ei tahaks ka päris ilma hoidjata olla. Mul pole ka nii kena partiigi, et endale ilma rinnahoidjata käimist lubada. Unbra tundub kuidagi kahtlane. Ei tea kas keset vestlust, kui naerda püüad, need kleidi alt põrandale ei prantsata? Kui keegi Unbrast oskab rohkem rääkida, ootan huviga :)

Kuidas teil suhted pesuga on? Pigem rohkem või vähem? Edevam või tagasihoidlik? 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Avameelselt aluspesust