EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

3 ehet, mida olen armastanud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vastupidiselt igakuistele ilulemmikute postitustele, mõtlesin täna teha hoopis sarnase ehetest. Kuigi ma ei ole viimasel ajal end just kulla-karraga ehtinud, on mõned tagasihoidlikumad lemmikud siiski olemas. Nende järele haaran kõige tihemini. Missugused need on?

 

image
See kaelakee on pärit Pilgrimist ja kaks ripatsi otsa olen veel juurde lisanud. Mulle meeldib mõelda, et need kaitsevad mind ja noh, usul on suur jõud ka. PS! See tagumine ilus portselanaluseke on pärit Marditurult. ARS Portselan oli oma leti üles löönud ning nende käsitsi maalitud portselan oli nii ilus, et ma ei osanudki sealt midagi välja valida. image

New Vintage Time to Rock käevõrust olen rääkinud sõna otses mõttes tuhat korda. Ma usun, et olete temast juba väsinud. Mina aga mitte, eriti veel pärast seda, kui see ahhaatkiviga käeehe mul kadunud oli. Ausõna, ma otsisin teda igalt poolt, tuulasin läbi kõik sahtlid-kapid-voodialused, sõitsin isegi maale, et ehk on suvest sinna jäänud. Ja kui maal seda ei olnud, siis mõtlesin, et noh, okei, ju ta siis tahab puhata minust või kellelgi teisel on teda rohkem vaja kui minul :) Kust ma ta leidsin? Sellel samal päeval, kui maal ära käisime ja vaatasin, et ega autosse midagi ei jäänud. Nüüd hoian oma kallist käevõru ilusti ja hoolikalt mustas sametkotis ehetesahtlis - ikka seal, kus ta koht on... image

H&M-ist soetasin endale kuldse patsikummi, mis näeb minu meelest väga šikk välja. See hoiab juukseid koos üllatavalt hästi ning on palju huvitavam kui tavalised patsikummid. :)

image

Missuguseid ehteid armastate teie?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp 3 ehet, mida olen armastanud