EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: EQUA, Lush, BYS, Avon cosmetics, China glaze

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I have so many new things, so I decided to show them to you also! I would be happy to hear your opinion and thoughts about them, have you tried something out? If you would like to ready more detailed review about some product, let me know!

 


Viimasel ajal on kogunenud palju uut ning näitan neid ka blogi lugejatele! Tahaks kuulda ka teie arvamusi ja kogemusi, olete miskit siit proovinud? Kui soovite mõnest tootest täpsemat arvustust, andke aga teada!


image
EQUA bottles have been very popular in Estonian blogs this year, everybody seems to have one! Obviously I also have always wanted one, but for some reason haven´t ordered any for myself. But I think it´s always like that, if you really want something one day it will come one or another way to you. At least this happened to me! Before Jaanika left her job in EQUA she sent me this Key bottle as a present. I was so happy! Because I drink lot´s of water and have always carried plastic bottles with me, but now I can make a step for a healthier planet. EQUA bottles are reusable and BPA free (I googled BPA, so I could explain this a bit more for you, but it´s too difficult to write it down just with one sentence, so read here)
Just after recieveing my bottle I got a mail from Britt that I was the winner of her giveaway and the price was...trapptaraa...new EQUA lace bottle!

I have used both and I must say that I prefer lace bottle more. Why? Because Key bottle is heavier and it´s easier to clean lace bottle. Although Key bottle have a better shape and it´s easier to hold it, but this fabric for holding is too small on a lace bottle, so I can´t wear it around my wrist and I have very small hands. Also I have to admit that black lace just looks so beautiful!

EQUA pudelid on sel aastal Eesti blogijate seas ikka tõeliselt laineid löönud, tundub, et kõigil on see olemas! Loomulikult olen ka endale seda alati tahtunud, kuid miskipärast pole tellimuse tegemiseni veel jõudnud. Tundub aga kui elus midagi väga tahta, siis jõuab see sinuni üht-või teistmoodi nagunii. Vähemalt nii juhtus minuga!
Jaanika võttis minuga ühendust ning saatis mulle kingituseks Key pudeli. Olin pakki avades tõesti väga rõõmus! Joon väga palju vett ning siiani kandsin alati plastikpudeleid endaga kaasas, nüüd aga saan anda enda panuse tervislikuma planeedi nimel! EQUA pudelid on taaskasutatavad ning BPA vabad (googeldasin, et seletada BPA vaba tähendus siin ka lahti, kuid seda ikka ühe lausega ei tee, seega lugege ise lähemalt siit või siit.)
Kui olin Magenta pudeli kätte saanud, jõudis minuni kiri Britilt, kes andis teada, et olin tema blogi loosimise võitnud ja auhinnaks oli..parapapraaa..EQUA pitspudel!

Olen nüüd kasutanud tükk aega mõlemat ning pean ütlema, et käsi haarab rohkem pitspudelit kaasa! Miks? Kuna Key pudel on hulga raskem ja seda on ka veidi halvem puhastada. Kuigi Key pudelit on palju mugavam käes hoida, pitspudelil on küll käepael, kuid isegi minu käe ümber see väga mahtuda ei taha. Lisaks näeb see must pits lihtsalt väga kaunis välja!

Eestis on võimalik EQUA pudeleid osta ka näiteks osadest apteekidest.

image
Unfortunately I got those LUSH suntan products just end of the summer and I didn´t had any change to test them out. Have you tried them, would like to know how they work?! I´m not a big fan of the smell but if I tried sunscreen lotion then it wasn´t so bad on the skin, looks like less is more while applying this product!
But I´m very excited to check out their Christmas products, I have heard so many good words!

Kahjuks sain need LUSH´i päikese-tooted suve lõpus ja seega ei olegi olnud võimalik neid järgi proovida korralikult. Kas mõni lugejatest on neid kasutanud, väga põnev oleks kogemusi kuulda?! Ma ei ole nende kahe toote lõhna suurim fänn, kuigi kreemi kasutades ei jäänud nahalsee nii ebameeldiv ja tugev, tundub, et nende puhul kehtib reegel "vähem on rohkem!"
Küll aga olen ma põnevil, et näha nende jõulu-kollektsiooni, kuuldavasti on seal tõeliselt mõnusaid tooteid!
image
Also you can find some new products in my make-up bag!
Example this BYS eyeshadow palett, China Glaze nailpolish, Avon cosmeticsmascara and big color eye pencil.

I have heard a lot about BYS products, actually I even have one cream eyeshadow and next I would like to try out their blushes, somebody told me that they have super quality with great price! Even this eyeshadow palett is very cheap but yet is super pigmented and nicely soft.
This China Glaze nailpolish is my first one from this company, but so far I have heard only compliments! Such a pretty color!
I haven´t tried this Avon Big & Dare mascara out yet, this brush might be too big for my eyes, but I´m not sure, maybe I will fell in love? Have you tried it out?
Usually I don´t grab after this kind of pencils at store, but this one surprised me. Such a good product to use if you are in a hurry. Great result with seconds!

Lisaks on lisandunud mõned uued tooted mu meigikotti!
Näiteks see BYS meigipalett, China Glaze küünelakk, Avon kosmeetika ripsmetušš ning silmapliiats.

Olen BYS toodetest väga palju kuulnud, kuid siiani on mul meigikotis vaid üks kreemjas lauvärv, järgmiseks sooviksin järgi proovida aga nende põsepunad, kuuldavasti on need väga kvaliteetsed ning hea hinnaga! Isegi see palett on väga soodne, kuid samas pehme ja pigmenteeritud.
See China Glaze küünelakk on minu esimene omasuguste seas, kuid siiani olen vaid komplimente saanud. Milline kaunis värv!
Ma ei ole veel jõudnud järgi proovida seda Avoni Big & Dare ripsmetušši, kardan, et see hari on muripsmete jaoks liialt suur, kuid äkki eksin? Kas on keegi seda proovinud?
Tavaliselt ei haara ma poelettidelt selliseid suuri pliiatseid, kuid seekord olen üllatunud. Väga hea abiline kiirel ajal, super tulemus vaid sekunditega!

image
Do you like to see once in a while this kind of post also? Have you tried some of the product yourself?
Kas aeg-ajalt on sellised postitused toredad? Olete mõnda neist toodetest proovinud ka ise?
Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: EQUA, Lush, BYS, Avon cosmetics, China glaze