EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas ma aegajalt saunas käin

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

Pühapäeval käisin esimest korda selle poole aasta jooksul saunas. Kui täiesti aus olla, siis ega ma just kõige suurem saunasõber ei ole. Eriti veel praegu kus mu juuksed on viimastel kuudel massiliselt kasvama hakanud.

 

Tavaliselt olen ma alati enne sauna minemist oma juuksed jaheda veega märjaks teinud, sest siis on mõndaaega endal parem olla ja samuti on juustel parem olla. Tegelikult on kõik risti vastupidi. Juukseid ei tohi enne sauna minemist märjaks teha, sest see ajab vee juustes 'keema' ja see lõhub massiliselt juukseid. Julm aga tõsi. Kõige parem oleks hoopis enne sauna minemist lihtsalt rätik pähe turbaniks panna ja ajab ilusti asja ära aga kui oled mõni suurem saunasõber, siis on võimalik endale internetist või kusagilt suuremast poest vildist müts soetada.

Suur sauna vastane ei ole ma terve elu olnud. Väiksena(umbes 7-11 aastaselt) olime me koos Ruthiga sellised saunalõvid, et ise ka ei usuks kui ei teaks. Viskasime leili nii, et terve leiliruum oli paksult auru täis ja isegi välja ei kippunud, isegi vihelda meeldis. Siinkohal tuleb isegi see meelde, et me viskasime tavaliselt leili külma veega, natuke napakad, ning siiani mõtlen, et mis ime see oli, et need kivid seal kerisel lõhki ei läinud :D 

Kahjuks olen ma ajaga nii palju muutunud, et kahju hakkab. Enam ma sauna eriti ei kipu, tavaliselt veetakse mind sinna vastutahtmist, sest kokkuvõtteks on saun ju siiski üpris tervislik ja tore koht. Näiteks on mul üpris õrn ja kapriisne nahk, mistõttu on ta vahetevahel põletikus ja see on omakorda nii vaevaline, ning aegavõttev ravimine aga kui käia üks kord saunas, on nahk järgmisel hommikul nagu uus. Samuti on kasulik saunas kuivharjamist teha, sest see soodustab tselluliidi vähenemist(sest see paneb vere ringlema jms.).

Põhiline põhjus miks mulle saunas ei meeldi on see, et seal on nii paganama kuum ja see on minu jaoks nii vastuvõetamatu, sest ma lihtsalt ei kannata sellist kuumust välja. Tavaliselt sauna minnes mõtlen küll, et oi kuidas ma nüüd lähen ja istun seal saunas nüüd pool tundi aga juba esimese minuti möödudes ma mõtlen kuidas sealt kiiresti välja saada.

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Kuidas ma aegajalt saunas käin