EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Selfie kunn

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Viimasel ajal olen ma üpris hulluks kätte ära läinud oma selfitamisega, ma saan juba ise ka aru, et ma selfitan liiga ülearu. Samas mis mul muud üle jääb kui ma tunnen just tollel hetkel ennast ilusana ja kedagi teist läheduses olemas pole kes minust pilti võiks teha ja selle hetkelise ilu jäädvustada? No tegelikult vahetevahel ikka on mõni ka aga noh, näiteks kui ma lasen Villul endast pilti teha, siis ma lihtsalt näen seal pildil välja nagu siil udus. Ma ei tea kas Villul värisevad koguaeg käed või ta lihtsalt ei ole huvitunud normaalse pildi tegemisest. Kui ma laseks endast Karinil pilti teha, siis ma arvatavasti jääks ise kõvera näoga pildile, sest Karini nägu pilti tehes annab soovida(sa peaks olema super tuim, et selle näo peale mitte naerma hakata). Niisiis ei jäägi mul muud üle kui ohjad enda kätte haarata aga õnneks on minust palju kõvemaid ja hullemaid selfitajasid, niiet pole hullu.

 

image

Ma mäletan, et alguses kui selfid moodi tulid, siis ma alatasa naersin nende üle kes endast koguaeg ise pilti tegid, sest tol hetkel tundus see natukene liiga kahtlane minu jaoks, kuid nüüd...olen ise samasugune. Seega ma väga vabandan kui ma kellegi arvates oma instagrami natukene liiga palju selfidega risustan :D

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Selfie kunn