EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kohvipaus 19.11.2014

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Arutasime lastega jõulukinkide soovinimekirja läbi. Daisy soovib sellist raamatut, kus oleks sees süda ja ajud. Kui keegi oskab soovitada mõnd toredat anatoomiaraamatut, andke teada!
Kristella tahaks hirmsasti papakoid...rääkivat papakoid. Jäime siiski selle juurde, et jõuluvana ei hakka meile loomi/linde kinkima. Talle siis sobivad printsessijubinad ka, või pusled.

 

Minu soovinimekirjas olid suured puust lõikelauad, mõni uus pott või uus mikser. Timmo küsis, kas ma midagi endale ei tahagi? Mulle meeldib kokkamine ja kõik sinna juurde kuuluv "köögikraam", see ongi ju kõik mulle! Samas ma ei kujuta ette kuidas Timmo läheks mulle nt uut käekotti või kleiti ostma. Tegelikult ma kujutan ette küll kuidas ta läheb, aga ma ei taha ette kujutada, millisega ta sealt tagasi tuleb :D
Kosmeetikapoodidest on ta mulle küll iseseisvalt kinke valinud. Kõige enam suutis ta mind üllatada kopsaka kotikesega, kus olid kallima otsa tooted, mida ma ise poleks raatsinud osta. Tol ajal ma isegi ei osanud sellistest unistada.

Kristella käis üks päev vanaisaga metssigadele süüa viimas. Ta oli ürituses üsna pettunud. Lootis, et metsanotsud tulevad peo pealt sööma. Nüüd käisin lastega eraldi. Võtsime toiduämbri kaasa ja sain täpsema asukoha suhtes Timmolt juhtnöörid. Nüüd lapsed koguvad ise ka agaralt metssigadele süüa...banaanikoored, mandariinikoored.
Metssiga on kõigesööja, toidupuudusel võib isegi kannibalismi esineda.

Otsin kohta kust saaks uue valge voodipesu. Igal pool on mingi sigri-migri, aga mulle meeldib valge! Teki suurus on ka selline, mida pole väga saada, 220x240. Soovitusi?

Hakkasin eile lugema Caitlin Moran "Kuidas olla naine". Üsna humoorikas lugemine, nagu oodata oligi. Hetkel on tunne, et oleks pidanud siiski "Suhtlemise kuldreeglid" ette võtma. Inimesed on ikka keerulised küll.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kohvipaus 19.11.2014