EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Eneli takes Italy - part 1

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

So finally I can show you my photos from Italy. As you may know I lived in Toscany around 7 months and I can definitely tell you that big part of my heart still lives there. I feel really connected with Italy and it feels so good to be there! So now I try to vist Italy at least once a year, so I still maintain those feelings and connections with "my italians". Actually I thought that this year I can´t make it, but luckily my brother wanted to see where I lived and see this magical country also, so I was kinda tour guide for them. I´m not going to talk about where we went exactly etc because for me those places were all well-known and if you have any questions, leave me a comment! Hopefully you do enjoy the photos!

image

Lõpuks saan näidata fotosid Itaaliast. Nagu mõned teist vast teavad, siis elasin ca7 kuud Toskaanas ja täiesti kindlalt on väga suur osa minu südamest sinna jäänud. Tunnen end Itaalias väga koduselt ja lihtsalt naudin seal olemist. Üritan Itaaliat vähemalt kord aastas külastada, et mitte vajuda Eestimaa rutiini ja mitte kaotada sidet "enda itaallastega". Arvasin, et sel aastal sinna ei jõua, kuid õnneks tahtis mu vend ja tema pere näha kohta, kus ma elasin ja minna itaallastele külla, seega mängisin neile väikest-viisi giidi. Mu vennale väga meeldib mu Itaalia-pere, kui nad Eestis mind külastasid, käisime koos venna juures saunas ning hüppasime lumehunnikutesse, elamus missugune! Olin suure suuga rääkinud, et eestlased seda rõõmuga harrastavad ja pidin siis tõestuseks koos nendega elus esimest korda seda ka ise tegema. Oh mind!
Ma ei hakka rääkima piltide juures täpselt, kus ja mis, kuna minu jaoks on need kõik juba teada-tuntud kohad. Kui aga tekib mingeid küsimusi, jätke julgelt kommentaar ja vestleme seal! Loodetavasti naudite fotosid, sest neid tuleb veidi hiljem veel!

image image image image image image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Eneli takes Italy - part 1