EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Canon PowerShot S120

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I tried out Canon PowerShot S120camera, which was like my right hand during Italy trip, it was pure investment in memories. Also I have noticed that many daily Youtube vloggers are using the same camera. I will tell you my thought about this camera.

image

Sain katsetada Canon PowerShot S120 kaamerat, mis sobis Itaalia reisi ajal täpselt mu taskusse, et aidata mul investeerida mälestustesse. Minu teada kasutavad ka väga mitmed Youtube vlogijad (need, kes filmivad enda igapäevast elu) just seda kaamerat. Toon ära plussid ja miinused, mis isiklikult mulle silma jäid.

image
Light and compact. Big 3-inch touch-screen. Beautiful, minimalistic and black matte case. Easy to use. Perfect for beginners. Full-HD. WiFi. Although it takes a lot of battery. Focus is fast, workd even in low light. Built-in flash.
Kerge ja kompaktne. Suurepärane suurus kotti või taskusse pistmiseks. Suur 3-tolline puuteekraan. Ilus, minimalistlik ning matt välimus. Lihtne kasutada. Sobib väga hästi algajatele foto-sõpradele. HD video filmimise võimalus WiFi funktsioon. Kuigi seda kasutades väheneb aku väga kiiresti. Teravustab üllatavalt kiiresti, isegi hämaras. Integreeritud välklamp.
image
I really liked this camera and if I would like to buy myself a compact camera it would be definitely my first choice. Perfect for bloggers and vloggers, easy to carry on and perfect for catching some good photo or video. Soon I will show you my photos about Italy trip and most of them are made with this camera.

I got Canon PowerShot S120 from Canon Estonia to try out and these are my thoughts about this camera.

Mulle tõesti meeldis see pisike kaamera väga ja kui peaksin endale ühe kompaktkaamera ostma, oleks see kindlasti mu esmane valik. Suurepärane just blogijatele ja neile, kes teevad videosid, kerge kaasas kanda ja samas ei ole tehtud allahindlusi mugavuses ega kvaliteedis. Varsti jõuan ehk Itaalia pildid ka kõik ära sorteerida ning teieni tuua, need on siis suurem osa kõik tehtud just selle fotikaga.

Sain Canon PowerShot S120 testimiseks Canon Eesti´lt ning siin on toodud välja puhtalt minu arvamus.

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Canon PowerShot S120