EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ostusoovitus: Sheinside allahindluste wishlist

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna Sheinside saadab mulle pea igapäevaselt kirju, kuidas neil on suured allahindlused, sai uudishimu minust võitu ning kiikasingi üle, mida seal täpsemalt pakutakse.

Ma ei ütleks, et hinnad jalustrabavalt odavad on, kuid ometigi leidsin omale 8 asjakest, mis omavahel väga hästi sobiksid ning mida ka teile tutvustaksin.

 

Esimesel pildil olev kimono on kindlasti mu wishlisti eesotsas, sest kui olin kätte saanud oma punase kimono ning seda ühe korra kandnud uppusin ma kiidusõnadesse, see pani inimeste südamed kohe palju kiiremini põksuma just selle idamaisuse pärast.

2. komplektis olev karvaga jakike tundub juba nii mõnus ja pehme, et seda tahaks lihtsalt ilu pärast, kuigi ma usun, et külma suhtes on ta päris läbilaskev nagu ka minu roosa jope. Lisaks sellele leidsin ilusa Burberry stiilis pehme salli, selliseid leidub päris päris vähe ning samuti on sellel ka üsnagi mõistlik hind.

See roosa kampsun aga ei vaja kirjeldamist, koos selle valge tutimütsiga imenunnu ja soe kooslus... :)

Ning see kuldne kleit!!! Ma olen sellesse jäädavalt armunud, nii kauni lõikega ja nii ilusas kuldses toonis. Kahjuks on hind päris krõbe, kuid see on kindlasti ka seda väärt.

image

Komplekt nr 1

Komplekt nr 2

Komplekt nr 3

Komplekt nr 4

Millise(d) kompleti(d) valiksid Sina? :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Ostusoovitus: Sheinside allahindluste wishlist