EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Avoni siidine hoolitsus näonahale

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järg on jõudnud neljapäevani ja neljapäevaõhtu ei tähenda muud, kui minu blogist järjekordse arvustuse leidumist.
Kuna Avonilt tuli minuni suur pakike, mille sisu aega mööda ette kanna, siis tõepoolest saan ma ka täna teieni imetlusväärsed tooted nende kataloogist tuua.
Nendeks on kaks näokreemi, millest üks kannab hoopiski eriskummalist nime - näosuflee.


Teisena tutvustaksin Anew sarjast ülikerget ning ülitoitvat kreemikest,
image

1) Avon Planet Spa luksuslik näovaht/-suflee, kreem
image

Sellel heal lapsel on küll mitu nime, et ma isegi ei oska seda kuidagi kutsuda, sest see kreem on tõepoolest need 3 nime kokku. 

Kreem on 75ml purgikeses, mida on minu arvates väga-väga palju näokreemi kohta, kuid eks see ole ju ainult positiivne, sest kreem on kasutamiseks nii päeval kui öösel, seega jätkub seda päris pikaks ajaks.

image

Toode on oma koostiselt tõepoolest - ma isegi ei oska öelda, mis. See oleks justkui purgitäis siidi (haha vedelal kujul, eks pange oma fantaasia tööle!), samas meenutab tõepoolest mõnd eriti tihedat vahtu, kuid ka kõik kreemi omadused on säilinud. Mulle meeldib ka kreemile omane kerge läige, mida ma varem kreemide puhul pole märganud.

Lõhn on aga see, mis mulle millegi tõttu ei meeldi, võib-olla ehk liiga tehislik minu jaoks. See peaks küll meenutama vist šokolaadi, aga lõhn ei sarnane kuidagi sellele. See pole otseselt halb, aga hästi harjumatu ja algul pigem ninale miskit väga uut, mistõttu võtab minul harjumine päris tublisti aega.

Mis puutub aga kreemi pealekandmisesse, siis on see väga tiheda koostisega ja paks, seega siia üks tore mõte kasutuse kohta - vähem on rohkem!

image

Nahaga kokkupuutes muutub see aga justkui veeks ja sulab kui esimene lumepall käte ja põskede vahele ära. See tagab kiire imenduvuse ja täieliku niisutuse. Kuid, ma ei tea kas see on ainult minu probleem, kuid minul kaob näovaht sõna otseses mõttes õhku nagu vahumullid. Niisutus, mida on naha pinnalt tunda kestab vaid heal juhul pool tunnikest ja siis tekib tunne nagu polekski kreemi kasutanud, kuigi nahk jääb ikkagi elastseks, kuid toode on täielikult naha sisse kadunud ning õrnalt-õrnalt alles. Siit ka positiivne noot neile, kes pelgavad nahale jäävaid kreemikihte - seda selle tootega ette ei tule! :)

Avon Planet Spa luksuslik näovaht/-suflee, kreem on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 12,60 eur (uudistootena on see 16. kataloogis soodushinnaga 8,99 eur!)

Hindeks 7/10

2) Avon Anew Nutri-Advantage kerge toitev kreem

image

Kui näosuflee oli pigem miskit rammusamat, siis see kreem on tõesti ülikerge ja toitev. Oma tekstuurilt on see pigem õhem ja vesisem, seega on seda näol väga kerge vastu võtta ning samuti teeb toote kergus ja libisevus väga mugavaks selle pealekandmise.

Seda kreemi on oma imearmsas sädelevas purgikeses 50ml, mis on täiesti okei kogus ühe näokreemi kohta, sest reaalselt suudaksin ma selle aastaga ehk ära kasutada (ma kasutan nii harva näokreeme, häbi, häbi!).

image

Kreem on beežika tooniga ning lõhnab imehästi. Selline tüüpiline ja mõnus kreemilõhn mis on kohe kindlasti üks meeldiv lõhnaelamus. 

Kuna minul on normaalne nahatüüp, siis on see just täpselt see hoolitsus, mida mu näonahk peale väsitavat päeva meigiga vajab, sest see suudab naha tõeliselt elama panna ja annab ka kerge läike. Läige tuleb ilmselt suurest niisutusest, mis teeb naha pehmeks ja elastseks.

Kuid ärge muretsege ka teie, kellel on väga kuiv näonahk - teile on tehtud täpselt sama sarja toode, kuid veel suurema niisutavusega! :)

image

Kui võrrelda kreemide imenduvust, siis kindlasti valiksin Anew sarja kreemi, sest see imendub küll sekunditega, kuid jätab miskit ka nahale alles (selle kõige paremas mõttes) ning nägu püsib  tänu erinevatele omega rasvhapetele niisutatuna väga kaua. Ma ei näe vajadust kreemitada oma nägu iga õhtu, sest see oleks liig. Ülepäeva kasutamine tagab nahale just vajaliku hoolitsuse. 

Kui ma peaksin nimetama vanusegrupi, kellele sobib, siis paneksin siia tõepoolest kõik, sest kreem on mu ema suur lemmik ning otseloomulikult ka minu ning siit ehk mõistate, et see sobib igas vanuses nahale. 

Kes otsib aga kreemist kortsuvastast toimet, siis selle kreemi kohta ma seda omadust välja ei osanud lugeda, kuid eks naha niisutamine on esimene samm kortsudest eemale.

Kindlasti on see toode, mida mu nägu hakkab taga igatsema ning väga tihti nõudma. Suurepärane sõbrake talviseks ja külmaks hooajaks! :)

Avon Anew Nutri-Advantage kerge toitev kreem on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 14,00 eur (uudistootena on see 16. kataloogis soodushinnaga 5 eur!!!)

Hindeks 9/10

Mõnusat nädalalõppu (see on ju kohe-kohe kohal)! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Avoni siidine hoolitsus näonahale