EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu teekond tervislikuma Minani - osa 6

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Heiiiii päikesekiired!

Praegu on minu jaoks tööl kõige kiiremad ajad. Viimased kaks kuud on olnud pöööörased, pöörased seoses uue projekti välja tulekuga. Tegemist on Endoveri ajaloo suurima projektiga ning kõik meie firma osakonnad peavad andma endast parima, et projekt saaks edukas. Ma olin täiesti arvestanud selle perioodiga ja tean, et novembri lõpp tuleb juba vähe rahulikum. Hetkel on pea iga nädalavahetus möödunud samuti tööl olles. Tänane vihmane pühapäev on üle pika aja selline mõnus kodune ilma ühegi kohustuseta. Ooooooh kuidas ma olen sellest puudust tundnud! 

image

Aga mida ma vatran.. Räägime parem sellest millest selles konkreetses postituses rääkima peaks.

Kuidas mul trenni ja toitumisega läinud on?

Siin siis võrdlusfotod:

image

Trenni üritan jõuda endiselt 2-3 korda nädalas. Kava olen enda jaoks veidikene kohendanud lisades uusi harjutusi juurde. Rääkisin tegelikult juba Marek Morozoviga, et teha uus kehaanalüüs ja uus kava. Muidu keha harjub ära ning hea oleks võrrelda ka rasvaprotsenti ja muid näitajaid mida mu tavaline kaal näidata ei oska.

Kokku olen kaotanud tänaseks 5kg. Algkaal 53kg ja praegune siis 48,2kg. Enesetunne on niiiiiii palju parem! 

Kõige raskem on olnud jätta poole kohaga hüvasti Itaalia toiduga. Pastad ja pizzad.. oeh! Eks ma neid endale tegelikult ikkagi luban ka aga püüan ikka täistera versioone valida. Aga samas on see päris nisujahust pasta ju niiiiii palju maitsvam!

Millest on Teil olnud kõige raskem loobuda?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu teekond tervislikuma Minani - osa 6