EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Everything feels perfect

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nii, nii, jälle vabandused ette ja taha, et nädal pausi sisse tulnud jälle.. Aga elu on ikka kuradima kiireks läinud! Ma ei suuda uskuda, et oktoober on kohe läbi, sest see nagu alles algas. Tundub, et see tööelu paneb aja ikka sajaga lendama. Või on see lihtsalt suurlinna elu? Ei oskagi öelda, aga tõsiasi on kahjuks see, et blogisse on raske jõuda. Aga õnneks ometi täna on lõpuks jälle õhtu, mil saan rahulikult puhata ja kaua üleval olla :)) . Minu päevad Jõgeval möödusid nii mõnusalt ja sellest sain ikka väga palju head energiat ja kodusoojust endaga kaasa. Laupäev-pühapäev olid lihtsalt head vabad päevad enne viimast pingutust. Ehk siiiis minu kolm viimast tööpäeva Sportlandis said esmaspäeval alguse jaaa eile õhtul oli see hea tunne, et nüüd ongi läbi. Ma olen rõõmus, et sellest tööst lahti sain, aga seltskonda jään küll väga igatsema. Õnneks on mõned plaanid juba inimestega tehtud ja loodan, et need ka täituvad.


Tänane päev algas tõesti imeliselt, sest üsna pikk hommik oli kodus ning ilm oli nii ilus! Sõitsin siis pika tee Ülemistesse, et Takkosse proovipäevale minna. Veetsin oma 5 tundi seal ära ja olen hetkel väga positiivselt meelestatud selle koha suhtes. Mul oli tõesti lahkudes hea tunne, et oh, hea töökoht ongi olemas. Nüüd saan veel 3 päeva puhata ja esmaspäevast juba Takkos. Tulge kõik külla, sest seal on reaalselt üliilusaid asju väga soodsate hindadega :) . Mina olen igatahes kohaga rahul ja tänu sellele jätkus minu päev sama positiivselt nagu algas. Päikeseloojangu saatel koju sõites oli mul tõõesti südames nii hea tunne, et kõik on hetkel perfektne. Homme lähme veel Liinaga poodidesse ka ja ma juba nii ootan, et saaks oma õega aega veeta ja kõik maailma jutud jälle ära rääkida. Jaaaa, õhtu lõpetuseks naudin veel veini ja piparkooke. Minu jõulutoidu-hooaeg on täiega alanud! :)

image
shirt - NewYorker / jeans - Tally Weijl / jacket - Reserved / bag - H&M / shoes - thrifted

image
Pildid sellest imelisest Hurtsi-ööst suvel

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Everything feels perfect