EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arising trend: wide-leg pants

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kõik vana tuleb ringiga tagasi – nüüd on tagasi jõudmas laia säärega püksid. Kui ma õigesti mäletan, kandsin laia säärega pükse viimati 20-date eluaastate alguses, seega üle 10 aasta tagasi…. Aga tõesti – minu arvates on tegu väga ägeda riietusesemega, mis teeb ka lühemad jalad nii-nii pikaks! :) Kombineeriksin neid pükse triiksärgi ja pulloveridega, mis kokku annavad sellise laisalt šiki komplekti. Kindla peale minek igatahes. Hoian juba silma peal, kust endale esimesed laia säärega pikad püksid osta/tellida!

 

Wide-leg trousers

***
All old is coming back some day, now it´s time for wide-leg trousers! If I remember correctly I had wide-leg pants in my early 20s, so more than 10 years ago. Actually I´m very glad that wide-leg pants are coming back as they make visually legs longer, even the short legs :) I would match the wide-leg pants with formal white shirts and pullovers which make the total look nicely lazy-chic. And I keeping my eye already on suitable pants which could suit into my wardrobe – all suggestions are welcome!

Reiss Kriss Black Bustier Top Jumpsuit

See Reiss jumpsuit on eriti silma jäänud – sobiks ideaalselt peagi algavasse jõulupidude hooaega, kas pole? :)
***
This Jumpsuit from Reiss has especially catched my eye – it would perfectly fit into starting Christmas party-season, or what?

Photos from blogs: Framboise Fashion, Cleverly Yours, Gary Pepper Girl, Brooklyn Blonde

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Arising trend: wide-leg pants