EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Oriflame The One nail polish " London Red"

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

After my last The One collection nail polish ,i was kinda in between-should i order another one or not? But i decided to take a risk and i got this beautiful red shade polish called London Red. Luckily ,this time the polish wasn't as watery as the last one and the brush is just amazing-it is so thick and wide that only like one and a half move ,your entire nail is covered.And the colour is so pigmented and intense that i didn't need a second coat.Gorgeous deep dark red:) Also i was impressed how long it stayed on-8 days! On the 3 day the ends started chip a little but i just added a little more polish and then again after 3 days it started chip again but nothing major.So really really happy about that polish:) The only thing that bothered me was after i removed the polish ,my nails and cuticle area was red.

 

imageimage

Pärast esimest selle sarja lakki,olin kahe vahel,et kas tellida veel või mitte kuna esimene lakk oli minu jaoks nii vedel.Aga kuna mul olid boonuspunktid,siis oli võimalik saada see lakk ainult 1 sendi eest ja pikemalt rohkem mõtlema ei hakanud.Sain imeilusa tumepunase tooni " London Red" Ja seekord ma pettuma ei pidanud-lakk oli täpselt selline paras ja see pintsel hämmastas mind jälle-nii mõnusalt lai,et ainult ühe ja poole tõmbega oli terve küüs kaetud.Lisaks on värv nii intensiivne ja tugev ,et mulle piisas ainult ühest kihist.:)Ning mis kestvusse puutub ,siis seekord püsis mul lakk peal tervelt 8 päeva! Kolmandal päeval hakkas natuke otstest küll maha tulem aga panin tiba lakki juurde ja kolm päeva hiljem hakkas natuke jälle maha tulema aga mitte midagi katastroofilist polnud ja kokkuvõtteks olen väga rahul.Ainuke asi mis mind häiris ,olid punased sõrmed pärast maha võtmist:(

image

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Oriflame The One nail polish " London Red"