EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mis on mu käekotis?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juba ammu ringlevad YT videod, kus näidatakse, mis kellelgi käekotis on. Mulle tundub, et enamike videote üles laadijad on eelnevalt uue LV või Celine kotikese ostnud ja kõik oma asjakesed läbimõeldult kotti sättinud.


Ma tahan ka näidata mis mu kotis on! Ei, ma ei ostnud uut kotti, isegi ei koristanud seda. Kogu kupatuse toon teie ette sellises seisus, nagu see oli. Eks ma ikka sorteerin ja koristan ka oma kotti, aga päris tihti on mu käevangus pigem prügikast kui prouale sobilik ridikül. Monk`idel ei tasu vist edasi vaadata. image
Valasin ja kraapisin kogu sisu välja, tulemuseks on selline prügimägi:

image
Sorteerisin välja kõik prügikasti kauba, erinevad tsekid, poenimekirjad ja nätsupaki jäänused. Tegelikult on nii, kui prügikasti käepärast pole, siis panen kõik kotti. Ma ei hakka ju ometi soga maha loopima. Ja siis nad jäävadki, nädalaks või nii, sinna vedelema. Vahel on kotis ka tühja taarat. Tühja taara all mõtlen vee pudeleid, mitte veini lähkreid ja hernepurke. image
Järgmisena esemed, mida mul iga päevaselt vaja ei lähe, erinevad tehnika vidinad ja raseerija. Tegelikult ma ei käi Konsumi ees kaenlaaluseid reseerimas, see jäi mul käekotti Laulasmaal käimisest. Viimasel hetkel tuli meelde, kohver oli juba autos ja viskasin selle siis käekotti, no eks ta oli seal siis siiani. image
Ja kõige lõpuks asjad, mis jäävad mu käekotti alles. Rahakott, märkmik, pastapliiats, küüneviil, võtmed, huulepalsam, nude huulepulk ja kaks pakki nätsu. Ja muidugi ka mesi. Juhuks kui peaksin kohvi või teed meega tahtma.

image
image
Üldiselt on ju kottidel sees erinevad taskud ja hoidlad. Mina tavaliselt neid ei kasuta. Palju mugavam on huulepalsamit või võtmeid kottipõhjas sobrades otsida. Reeglina on ikka nii, et kui kotil on kaheksa erinevat sisetaskut, pead nii või naa kõik need läbi otsima. Järgemõõda kõik lukud avama-sulgema, et otsitav ese leida just sellest kaheksandast. Koti põhjas sobramine säästab ju aega, lausa kaheksa korda!

Milline näeb teie käekott seestpoolt välja, kas perfektselt korras või pigem vabamas seisus?

P.S. Loodan näha ka teiste blogijate käekoti sisu. Ma ei hakka siin kedagi tagima, aga kes viitsib, võiks asja ära teha.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


                                                                                 Merje


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Mis on mu käekotis?