EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // The Body Shop, Avon, Depend & Sleep-In Rollers

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

THE BODY SHOP on välja tulnud uue Colour Crush küünelakkide tootesarjaga, milles on 24 loodusest inspireeritud tooni. Lakid on 100% taimse koostisega ja sisaldavad ausa kaubanduse marula õli. Ootan nende proovimist väga suure huviga. Sain testimiseks ka uue atsetoonivaba mandlilõhnalise küünelakieemaldi ja küünemaalingupliiatsi. Ma ei ole eales küüntele midagi joonistanud, see tundub ülikeeruline. Kuna ma küünte lakkimisegagi vaeva näen, et see veatu saaks, siis ma ei ole isegi uurinud, kuidas see kaunistamine täpselt käib ja kuidas on võimalik vasaku väriseva käega korrektne tulemus saavutada. Kardan, et täppidest/mummudest ma kaugemale ei jõua, aga mine tea, äkki jõulude aegu oskan juba lumememmesid-põhjapõtru küüntele maalida. :)


Kuna Honeymania sari on mu suur lemmik, olin ütlemata rõõmus, kui kingikotist leidsin ka selle sarja kätekreemi. Mul on just hetkel pooleli postitus The Body Shop´i kätekreemidest ja nüüd saan selle hästilõhnava tuubi ka sinna kirja panna. p.s.Tervitused The Body Shop´i toredatele tüdrukutele, kes mulle kingikotti veel paar testrit pistsid! ;)
image
AVON´i jalahooldustoodete headuses olin ma juba ennegi veendunud ja ka seda  makadaamiapähkliga sarja nuusutades olen täiesti kindel, et ei pea pettuma - nii imehästi lõhnavatel toodetel on kahtlemata ka väärt sisu. 
image

Veel mõnusaid ilutooteid Avon´ilt...

image

Otsisin poest tõhusat küünaha eemaldajat, aga ei leidnud ma sobivat ja tulin koju hoopis Depend küünte ja küünenahkade puhastusvahendiga. Ei kujuta ette, kas see üldse märgatavat tulemust annab, aga ilus sinisetäpiline geel mu ära võlus.

image

LOOKFANTASTIC lehelt tellisin maailma suurima föönitamisharja ja tunduvalt pisema tupeerimisharja. Sleep-In Rollers tooteid olen juba ammu piilunud ja kui märkasin, et need on soodushinnaga saadaval, kasutasin juhust. Mind tõsiselt huvitab, kas ja kui palju volüümi mul õnnestub nendega oma ludupeale lisada. :) image image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // The Body Shop, Avon, Depend & Sleep-In Rollers