EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sleek Au Naturel

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul pole kunagi üht korralikumat lauvärvipaletti olnud. Korralikuma all pean silmas sellist, kus oleks rohkem kui neli erinevat tooni sees. Tegelikult suitsusilma jaoks piisab neljast täielikult. Aga kui katsetada heledamate ja tumedamate suitsusilmadega, oleks vaja midagi kopsakamat. Ja mina tahan katsetada ja proovida. Elu on siiani näidanud, et ega ma eriline lauvärvija pole, aga võiks ju ikkagi.
Kui nüüd üdini aus olla, oleksin hea meelega valinud Too Faced Chocolate Bar`i või hoopis Urban Decay Naked 3 või isegi Naked 2.
Arvan, et alustuseks sobib odavam variant, ehk Sleek väga hästi! Valisin välja paletti Au Naturel.

image
Selles paletis on olemas kõik neutraalsemad toonid nii päevaseks kui õhtuseks meigiks. Siniseks, kollaseks või roheliseks ma oma silmi ilmselt ei hakka kunagi värvima. Kui sellistes värvides palett on olemas, siis ega muud mul vaja olegi! No muidugi head pintslid käivad ka asja juurde! image
Olen seda paletti juba päris palju kasutada jõudnud. Isegi silmapliiatsit ei kasuta enam. Kõik tumedamad jooned teengi sama paletti tumepruuni värviga ja tulemus jääb palju ilusam ja "pehmem". Silmameigi jaoks on mul kasutusel kolm pintslit. Rohkemaga ei oskaks enam midagi peale hakata, polegi vist vaja?
Kusjuures need Real Techniquesi pintslid teevad põhimõtteliselt iseseisvalt suitsusilma ära, kõik käib nendega kuidagi mängleva kerguse ja loomulikusega.
Base Shadow brush`iga kannan peale põhivärvi ja Deluxe Crease Brush`iga teen tumedama osa. Ma õigeid termineid silmameigi alal ei tea. Kuidas ma peaksin neid nimetama? Kõige pisema, ehk Accent Brush`iga tõmban kontuurid ja ongi kõik!

image
Sädelevaid toone on palettis kokku 4, kõige heledam toimib väga hästi highlighter`ina. Värvid on sametised, hea pigmendi ja püsivusega. Olen oma palettiga väga rahul! Ainuke miinus on vast see, et karp käib kõvasti lahti. Vahel on lausa tegu, et küüsi ära ei murraks.

image
Eestis müüb Sleeki Levelzone. Kunagi proovin ära ka Sleek kontuurimispaletti ja mõne põsepuna.

Kas olete Sleek tooteid proovinud?
Milline on teie lemmik lauvärvipalett ja milliseid toone eelistate?


❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


                                                                                 Merje



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Sleek Au Naturel