EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lemmiklooma võtmine

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ilmselt tuleb igas peres vähemalt kord elus juttu lemmiklooma võtmisest. Eriti, kui majas on lapsed...või naine. Mina tahaks koera. Lapsed, st Daisy, tahaks kõike mil vähegi hing sees.

 

Daisy nii hirmsasti tahtis mingi aeg pesukaru. Täitsa armas loomake. Vaatasin, et Eestis isegi müüakse. Peale seda, kui YT vaatasime videot, kus üks pesukaru näris sõna otseses mõttes köögi maatasa, oli mul küll BIG NO-NO! :D Aga no see Daisy on läbi aegade tahtnud igasugu imeloomi: kana, oravat, karupoega, ahvi, jänest, siga, kilpkonna, tigusid ja mida kõike veel. Kui me tuleks igale ta soovile vastu, oleks me kodu ilmselt uhkemas seisus, kui Tallinna loomaaed.
Ma juba kujutasin ette, kuidas näiteks kana meie odaval parkettpõrandal ringi klõbistaks. Ema muidugi lubas lahkelt oma kuke mul tuppa viia. Aga kuked-kanad ilmselt potil käimisest ei tea tuhkagi.

image
Daisy tahtis hiiri ka! Tegelikult meil üks hiir oli, see kodune maatõugu hiir. Mitu päeva krõbistas lae peal. Mürki  ega lõksu talle ei pannud, las ta siis krõbistab. Timmo ajas teda paar korda taga küll, aga no kui sa pole ikka kassiks sündinud pole hiirega mõtet jamada. Õnneks see hiir oli väga viiskas ja suri ise ära. Kõndis lausa prügikühvlile ja sealt ma selle laiba hommikul leidsin. image
Teod on tal erilised lemmikud! Eriti toredad on Viinamäe teod, peopesa suurused. Kodu ümber suvel heina trimmerdades märkasin üht suurt tigu aga Daisyle ei õelnud. Muidu oleks see tigu kogu oma limaga tal juba voodis elanud. Ja no kellel seda jama vaja on!
Ma olen talle küll selgitanud, et pisikesed loomakesed, tõugud, ussikesed ja teod tahavad rahus olla. Aga no mis sa teed kui nii armas loom kuskil on. Ikka võtad sülle ja teed pai. Ükskord ta hakkas kõige haledamal kombel nutma, kui ma ei lubanud tal mingeid tõuke tuppa elama tuua. No tule taevas appi!
Lasteaia grillipeol, kus kõik lapsed mängisid laste mänge, kükitas Daisy aianurgas, otsis tigusid ja istutas seeni. Tal on kohe selline eriline armastus looduse ja putukate/loomade vastu. Mine sa tea, võib-olla tuleb tast kunagi tigude teadlane. Las ta siis vaatab ja uurib, peaasi, et putukatele ja loomakestele haiget ei teeks.

Kristella on tõeline vastand! Piisab sellest kui talle õelda, et lemmikloomad kakavad ka ja tema rohkem ei taha. Kui Daisy ligineb Kristellale kas teoga või vihmaussiga, käivad Kristellal käed automaatselt "ffuuii" saatel selja taha. Nii palju, kui me oleme erinevaid loomi, linde ja pudulojuseid arutanud, lepiks Kristella ainult, kassi, koera või RÄÄKIVA papakoiga.

Hetkel pole meil ühtki lemmikut majas. Kalad surid ära ja nüüd see tühi akvaarium seisab nukralt vannitoa seinal. Olen küll mõelnud, et võiks sinna jälle mõned elanikud sisse võta, ehk siis tõesti mingid veeteod?

Milline lemmikloom on teil?  

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


                                                                                 Merje



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Lemmiklooma võtmine