EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Dove tooted, mis on pühendatud lokkidega õnnistatutele

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Heihei kullakesed!
Juuksejuttu tuleb nüüd riburadamööda minu blogis hästi-hästi palju ning valmistasin teid juba eelmisel nädalal selleks vaikselt ette :)
Nagu ma juba mainisin, saadeti mulle mõned nädalad tagasi pakike Timotei ja Dove toodetega ning täna saaksin teieni tuua Dove komplektikese.


Dove toodetega olen ma piinlikult vähe kokku puutunud, kuid sellest ühestainsast kogemusest leidsin omale oma suure lemmiku - isepruunistaja. Summer glow oli vist selle nimi, kui õigesti mäletan. Täna räägiksin aga hoopis nende Nutrive Solutions sarja šampoonist ja palsamist.
image

1) Dove Nourishing Oil Care šampoon kuivadele juustele

image

Mis tootega on tegu?

Dove'i unikaalne toitev hooldus naturaalse mandli- ja kookosõliga, mille imepisikesed molekulid imenduvad kiirelt juustesse toites neid sügavalt ja andes vajalikke toitaineid.

Šampoon hästi mugavas 250ml pudelikeses, mida on mõnus kõikjale kaasa võtta (hetkel meenusid mulle koheselt uuel veerandil algavad ujumistunnid, juhuu :) ) Lisaks kõigele on šampoonil mõnusalt voolav koostis ning see vahutab päris korralikult, seetõttu pole väga suurt kogust tarvis.

Šampoon peseb küll juuksed hästi puhtaks, kuid kaua juuksed puhtana ei püsinud. Pesemise käigul muutusid juuksed küll veidikene libedamaks ja pehmemaks kui peale pesu, aga lõpliku tulemuse andis siiski palsam, millest kohe räägin.

Muideks, tootel ülihea lõhn, mis jääb juustele pikaks-pikaks ajaks :)

2) Dove Nourishing Oil Care palsam kuivadele lokkis juustele

image

Mis tootega on tegu?

Argaaniaõli sisaldav mitterasvase Weightless Nutri-Oil Complex'iga rikastatud koostis, mis on loodud toimima juukse rakutasandil (kasutades nii šampooni kui ka palsamit). Kuni 100% siledamad ja kontrollitumad juuksed.

Palsam on tegelikult täpselt sama koostisega mis šampoongi, kuid ma oleksin oodanud, et see oleks veidikene paksem. Juba pestes muudab see juuksed väga väga pehmeks ning samuti on mugav see, et palsamit ei pea mitmeid minuteid peas hoidma, vaid hea tulemuse saavutamiseks piisab ka ühest ainsast minutikesest. Positiivne on see, et lõpuks ometi on mõeldud ka midagi lokilistele nagu mina, sest peale palsami/tootesarja kasutust on juukseid väga-väga lihtne kammida, millesse ma tegelikutlt algul päris skeptiliselt suhtusin, kuid palsam suudab tõesti juustele nii palju libedust juurde anda, et need ei lähe enam omavahel sõlme ja puntrasse. 

Nüüd aga võrdlus kahe toote kasutamisel: 

image

Juuksed näevad tervemad ja elujõulisemad pildilt vaadates välja, omavad läiget ning siledust. Samuti on juuksed võtnud "vormi" ja lisandunud on kohevust. Kahjuks on aga halb see, et katsudes tunduvad kiharakesed väga-väga kuivad, kuigi pildilt seda näha pole. Juuskeotsad oleks justkui ülikõvadeks muutunud, kuid siiski on juukseid kerge kammida. Ma isegi ei kujuta ette, millest selline "efekt" tingitud on, kuid paraku on see väga harjumatu tulemus peale pesu.

Kokkuvõtteks on tooted head vahepealseks kasutamiseks, kui juuksed vajavad nö "puhkust" rammusatest toodetest, head ning taskukohased abimehed :)

Dove Nourishing Oil Care šampooni ja palsami leiad suurematest poodides umbes 2-3 euroga.

Hindeks 7/10

Ilusat nädalalõppu kullakesed!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Dove tooted, mis on pühendatud lokkidega õnnistatutele