EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Juuksed luksuslikult fikseerituks Rich'i abil

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Paar nädalat tagasi ootasin kullerilt oma võidetud jopega pakki, kui äkitselt ilmus kulleri käte vahele aga pisike karbike. Olles samal ajal segaduses ja üllatunud vaatasid mulle karbi seest vastu aga kuldsetes ja pruunides toonides pudelikesed, millele uhkelt peale kirjutatud Rich. Saatjaks imearmas Ann Salon24.eu'st


See oli justkui selline huvitav heas mõttes "karma"/kokkusattumus, sest täpselt 1 päev tagasi olin sõbrannale soovitanud Osturallilt osta Richi juukseõli, mis minu suur suur lemmik on ja nüüd sain "tänutäheks" endale kaks viimistlustoodet, et neid teile tutvustada.
Pakikesest vaatasid mulle vastu RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse juuksevaht ning RICH Pure Luxury Energising Multi-­Style Gel juuksegeel.
image

Kuna mul on olnud põnev testimine, siis ei suuda ma oma emotsioone kauem endale hoida vaid tahan ka teile oma kogemusi jagada.

1) RICH Pure Luxury Energising Multi-­Style Gel juuksegeel

image
Mis tootega on tegu? 
Kauapüsivat hoiakut andev mitmekülgne juuksegeel, mis defineerib, silub ning on sobilik wet-look’i saavutamiseks. Sobilik kõikidele juuksetüüpidele. Ei kleepu ega jäta juustele tootejääke. Silub juukse sarvkesta ja aitab ennetada lõhenenud juukseotsi. Toidab ja niisutab juukseid ilma neid raskeks muutmata.

Oh tõeline nauding piparmündilõhna armastajatele. See lõhnab täpselt nagu helesinine Orbiti näts ja umbes 2 korda veel paremini. Lisaks kõigele on see ka oma värvuselt helesinine ja mugavas 100 ml tuubis.

image

Mis puutub aga geeli tugevusse, siis on see tõesti äärmiselt tiheda ja siduva koostisega, seega ideaalne märgade lokkide tegemiseks:
image

(seekord ei tulnud millekipärast väga peenikesed lokid vaid pigem paksemad, kuid tunduvad ju märjad, eks? tegelikult on täiesti kuivad :) )

Samuti kasutasin geeli ka oma võistlussoengu viimistlemiseks, et ükski karvake krunnist lahti ei tuleks ning ükskõik kui vähe või palju ma seda ei kartnud, seda tõepoolest ei juhtunud:
image
Kindlasti hea abimees ka meestele, kelle soengud vajavad samuti tilgakest geeli, et olla fikseeritud kogu päeva.
Kui rääkida aga sellest, kui palju kahju toode juustele teeb, siis on see pea olematu. Juuksed on peale kasutamist täpselt samas seisus mis enne, sest geel ei kuivata neid, kuid samas lubas niisutada, mida ma paraku ei täheldanud.
Isegi kui panna geeli väga õhuke kiht soovitaksin ma siiski peale kasutamist pea ära pesta, sest vastasel juhul võivad juuksed natukene rasvased ja pulkas tunduda, kuid mida ma selle toote puhul märkasin, on see, et see ei jäta valget kihti ega valgeid tükikesi.
Mahapesemisel muret pole vaja tunda, sest see eemaldub tõepoolest väga-väga kergelt. RICH Pure Luxury Energising Multi-Style Gel on saadaval <a href="http://www.salon24.eu/#!/toode/?ID=901659&name=rich-pure-luxury-energising-multi-

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Juuksed luksuslikult fikseerituks Rich'i abil