EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ostusoovitus: ilu ja tervis ALO aloe vera jookidest

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui ALOdrink Eesti nõustus minuga koostööd tegema, siis pidin ma rõõmust lakke hüppama. Ma olen suur-suur ALOdrink'i fänn, kuid kõiki varinate neist proovida ma siiski pole veel jõudnud. Nüüd avanes mul selleks võimalus ja mul on tohutult hea meel neid kõiki viit ka teile tutvustada.


image

Enne kui hakkan kõigi maitsetest eraldi rääkima, tutvustaksin teile kui ALOdrink'i üldiselt, et mõistaksite, miks ma seda nii väga armastan.

Miks just ALOdrink?

Mina olen endale tavaliselt ühe joogi lubanud peale trenni justkui "preemiaks", sest esiteks on see tõeline maitseelamus ning samuti kasulik ka organismile, sisaldades kaltsiumit, ja lausa 30% C-vitamiini. Kuna kõik head asjad sisaldavad endas hulganisti rasvasid ja suhkruid, siis selles joogis on rasvasisaldus 0 ning kalorsuseks ühe klaasikese peale tuleb 60kcal. Kuid ärgem unustagem seda, et joogis olev mahlasisaldus on 15-30% ning kõik joogid on toodetud kaugel-kaugel Taiwanis.
Lisaks kõigele maitseb see suurepäraselt, kuigi alguses võivad tunduda ehmatavalt tükid, mis joogi sees hõljuvad, kuid see selle joogi võlu ongi. Päris ehtne aloe vera viljaliha! Kõik on 100% naturaalne. Jooki soovitan serveerida külmalt, sest külmalt maitseb see tõepoolest veel paremini.
Lisaks kõigele on pudelitel ilus disain, mis lausa paneb uhkelt pudelikest näpuvahel hoidma :)
image

Kuid nüüd räägiksin teile täpsemalt igaühe maitsest, sest tõepoolest kõik on teineteisest täiesti erineva maitsega ning täis üllatusi, sest omavad väga eksootiliste puuviljade kooslust.

1) Alo Exposed - aloe vera mahl + mesi

image

See on kõigist viiest ainus aloe vera jook kõige naturaalsemal kuju. Tunda on mõnusat aloe vera lõhna ning kerget maitset. Kirjas on ka, et hulka on lisatud veidikene mett, kuid minu õnneks ja ehk meesõprade kahjuks selle lisandi maitset tunda pole. Eelkõige soovitaksin proovida neil, kes ei armasta väga palju magusat, kuid samas ka ei himusta haput.

2) Alo Enrich - aloe vera mahl + jõhvikas + granaatõun

image

Tavalistest mahladest armastan ma kõige rohkem jõhvikamahla ning tarbin seda pea igapäevaselt, kuid koos aloe vera ja granaatõunaga ta sellist "vauu" efekti ei anna ning maitseb nagu jõhvikamahl tükkidega ja tõepoolest ma ootasin rohkemat. Värvuselt omab kerget punakat/oranžikat tooni ning on väga mõnusa jõhvikalõhnaga. Jõhvikas annab joogile hapususe ja granaatõun lisab tibakene magusust. Seega sobib nii magusasõpradele kui ka neile, kes vajaksid haput turgutust.

3)Alo Appeal - aloe vera mahl + pomelo + sidrun + greip

image

Etteruttavalt mainin, et see on minu arvates kõigist viiest kõige parem nii maitselt kui ka lõhnalt. Joogil on väga mõnus sidruni/greibi troopiline aroom. Samuti on see maitselt päris päris hapu, kuid samas ei pea te muretsema, et hapu maitse näo krimpsu kisub, sest nii hull asi tegelikult ei ole. Kuna ma väga armastan sidrunit ja pomelot olid mul joogile äärmiselt suured ootused seatud ning need ka täitusid, see maitseb imeliselt ning lisaks veel aloe vera viljaliha - tõeline unelm! :)

4) Alo Comfort - aloe vera mahl + arbuus + virsik

image

Magusasõprade unistus - mahlakas kooslus arbuusist ja virsikust täidab kõikide maiasmokkade salasoovid. Lõhnalt meenutab see pigem virsikut, aga maitselt on hoopiski nagu arbuus. Kui teistes jookides oli kasvõi natukene tunda haput maitset, siis sellest joogist ärge hapusust otsige. Plusspunktid selle eest, et on suudetud luua nii huvitav kooslus, sest sageli arbuusi ja virsikut kõrvuti ühes tootes ei märka. Väga eriline maitseelamus taaskord! :)

5) Alo Coco Exposed - kookosvesi + aloe vera + virsik + kiivi

image

Ma ütlen kohe ära, et lihtsuses peitub võlu ning paraku on selle joogu puhul asi ehk natuke liiga keeruliseks aetud, sest nii palju maitseid korraga ei ole "my cup of tea", seega minu puhul paraku negatiivsed emotsioonid. See meenutab oma lõhnalt nagu mõnda teraviljatoodet ning maitselt meenutab ka huvitaval kombel leiva-küpsisesegu. Kahjuks kiivit ega virsikut mina tuvastada ei suutnud. Küll aga on see taaskord midagi magusaarmastajetele - kookos teeb joogi päris päris magusaks ja pudelike kookosvett on justkui kommi asemel.

AloDrink aloe vera joogid leiad kõikidest suurematest toidupoodidest hinnaga ~ 1,5 eur

Suur aitäh ALOdrink Eestitiimile, et andsid mulle võimaluse sellised maitseelamused teieni tuua! :)

Ilusat kolmapäevaõhtut! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Ostusoovitus: ilu ja tervis ALO aloe vera jookidest