EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Selveri ilulaat - parimad palad!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänasest kuni järgmise pühapäevani saab Selveritest üle Eesti eriti hea hinnaga ilutooteid  - algas ilulaat! Hinnad on suurepärased, tasub lausa terveks sügis-talveks varusid soetada.

Pakkumisi on hästi palju, otsisin välja need tooted, mida olen ise testinud ja soovitan või mida tahaksin proovida.  

 

image image

L´ Oreal Skin Perfection sarjast olen proovinud päevakreemi (ARVUSTUS) ja mitsellaarvett. Mõlemaga olen väga rahul ja soovitan soojalt. Ka seerumi ja silmakreemi kohta olen head lugenud, tasub neidki proovida. 

Max Factori Skin Luminizer jumestuskreemi proovisin testrina ajakirja vahelt ja mulle väga meeldis, aga... kahjuks see minu väga rasusel nahal kaua ei püsinud, hakkas läikima, kuid kellel on normaalne või kuiv nahk, siis proovige kindlasti - imeilus tulemus. 

Maybelline Colossal ripsmetušši (ARVUSTUS) kasutan praegugi ja soovitan teilegi - lisab nii pikkust kui volüümi ja ei pudene. 

  ♥

Šveitsi brändist IVR ei ole ma ealeski kuulnud, aga nende huulemask, mis lubab tunduvalt täidlasemaid huuli tundub väga põnev. Igaks juhuks ei söendaks järgmisele päevale tähtsaid käimisi planeerida, paljugi mis... :)

 ♥

Uuest L´Oreali Pure Reds sarjast on ilulaadal imehea hinnaga saadaval Blake Lively loodud huulepulk (kas teised toonid on tavahinnaga?). Ma ei ole jõudnud neist veel teile kirjutada, kuid toon Blake on mul ära proovitud ja see on imeilus klassikaline punane matt huulevärv, mis 7€ eest võiks küll igaühe ostukorvi rännata.

 ♥

L´Oreal Volume Million Lashes So Couture lõhnav ripsmetušš (ARVUSTUS) on mul samuti kasutuses. Mulle meeldib selle loomulik tulemus ja hästi kerge eemaldamine, see tuleb sooja veega maha. Mõnus!

 ♥

Eestis on nüüd saadaval ka Essence kosmeetika, küll mitte kõikides Selverites. Olen sellest sarjast kokku puutunud vaid küünelakkidega, mis ma Riia reisilt soetasin ja kuna ma nendega väga rahule jäin (katavad ühe kihiga), siis prooviksin hea meelega muudki. Hinnad on naeruväärsed! 

Kes peab lugu hästi eraldatud ripsmetest ja loomulikust tulemusest, siis soovitan Max Factori Masterpiece ripsmetušši. Kasutasin seda aastaid tagasi tuubide viisi ja ka praegu on üks kinnine tušš ootamas. See eraldab tõesti iga ripsme ja need näevad väga loomulikud välja - võid isegi vabalt väita, et sul ei ole tušši peal, vaid oled looduse poolt kauni süsimusta ripsmekaarega õnnistataud. :)

L´Oreali Perfect Match jumestuskreem on mul ka praegu olemas, kuid toon on mingit moodi ebasobiv saanud. Kreem mulle muidu meeldib ja kui mitte seekord, siis järgmise hea pakkumise aegu tahaksin õiget värvi pudeli soetada.

 ♥

Vahel olen sattunud lugema mõnda foorumit, kus kurjustatakse ja lausa halvustatakse inimesi, kes soetavad kosmeetikat marketitest, olete juhtunud lugema? Hmm, ma ei mõista vahet - L´Oreali huulepulk on ju ikka see sama, olgu ta Rimis, Selveris või Kaubamajas, I.L.U.-s. :D Supermarketid ei ole enam ammu pelgalt toidupoed ja kuna neis voorib meeletult rahvast ja ostetakse palju, siis suudetakse ka hinnad madalamad hoida. Nii et kõik laadale! :)

Tervet ilulaada kataloogi saab sirvida SIIN.

image

Kas kavatsete ilulaadalt midagi soetada?

selveri ilulaat
source

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Selveri ilulaat - parimad palad!