EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Thursday thoughts

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane vaba päev oli kuidagi eriti mõnus. Sain kodus oma tegemistega (koristamine ja trenn) valmis ja sõitsin linna poole, et Cätliniga kokku saada. Küll on ikka hea, kui sõbranna vabal päeval helistab, et ta juhuslikult linnas on. Reaalselt ma nii igatsen kõiki oma sõpru.. Isegi Liinat näeb juba nii harva, et kurb mõelda. Seega olin tõesti õnnelik, et selle kõne sain. Käisime veel Liina töölt läbi ja hiljem istusime, kohvitasime ja lihtsalt olime ning rääkisime kõigest. See mõjus nii hästi, kuigi jah, me saime selgusele, et meil mõlema ootab raske aeg ees ja suuri otsuseid on vaja teha, aga samas sain ma vähemalt endas kindlust ja julgust, et ära öelda asjadest, mis mind absoluutselt rõõmsaks ei tee. Ma sain selle aja jooksul nii palju mõelda ja just asjadele, millele ma tavaliselt isegi üksi kodus olles ei mõtle. Ja see tunne oli jälle kuidagi hea, kui sa saad aru, mida sa tegelikult tahad ja mida sa selle nimel tegema pead.

 

Üldse kogu see päev tõi nii palju mälestusi ja mõtteid pähe. Veider on tunda, et ma isegi igatsen Jõgevat ja sealset elu. Vahel ma unistan neist nädalavahetustest, mis seal veedetud sai, mis sest, et sel ajal ma unistasin Tallinnast ja oma elust. Aga ikkagi oli nii palju head, mida nüüd siin enam pole. Kuigi jah, tõsi ju on, et pole head ilma halvata ja alati igatsed taga seda, mida sul pole..

Vahel tekib tunne, et tahaks aega edasi kerida, et näha, milline elu edasipidi olema hakkab. Tahaks elada juba seda päris täiskasvanu elu, kus kõik on nagu kindlalt paigas. Ja teisel hetkel tahaks, et aeg jääks seisma ja kõik ei mööduks nii kiirelt. Life is so hard! :D

Igal juhul on lootust, et järgmine nädal tuleb vähe chillim ja lõbusam, nii et üritan need 3 tööpäeva vastu pidada ja ehk saab siis juba vaikselt mingeid plaane ja ümberkorraldusi tegema hakata :) .

image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Thursday thoughts