EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Soft & fluffy!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tahan Teiega kohe oma rõõmu jagada! Nimelt on meil käsil magamistoa remont ja üheks minu kindlaks sooviks oli see,et oleks kaks kohevat valget vaipa,mis siis ilusasti voodi ette asetada saaks.Nii ja vaadates siis igalpool ringi ,pidin tõdema ,et need vaibad on ikka kuramuse kallid.Ühes kohas üks vaip maksab 50 € ja teises on veel kallim ja mõtlesin siis et okei ,telllin Ebayst.Leidsin sobivad ja hind oli ka okei mingi 12 dollarit.Ennem kui aga tellimust vormistama hakkasin mõtlesin ,et ootan veel natuke,et võibolla leidan veel ,sest niimoodi netist tellida ei ole nagu ikka päris see mis kohapeal ja ma tegin täitsa õieti.Täna Jyskis rulood ja päevatekki valides komistasin  ma täitsa kogemata kahe nunnu otsa!:))

Tegemist on tegelikult vannitoa vaipadega ja hinnaks oli ainult 11.99€.Ma olin nii õnnelik ,et ma isegi vist kiiksatasin rõõmust!:)) Vaibad on nagu niiiiiiiii pehmed ja kohevad ja nii siidised ,et ma ei julgegi neid maha panna:) Põhi ei ole ka libisev seega võib kindlalt oma jalakesed hommikul maha asetada:)) Nüüd on vaja veel ainult oodata ,et uus hele põrand maha saaks!:))

image
image

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Soft & fluffy!