EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Septembri lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel ajal olen enda jaoks avastanud mitmeid erinevaid ja uusi lemmikuid. Missugused need on ja kas soetaksin neid uuesti? Kohe saame teada! :)

image


image
Kaks roosat ilutoodet Victoria`s Secretilt ja Maybellinelt on teie ees. Maybelline One by one volüümiandev ripsmetušš (hind u. 10) on olnud minu igapäevane valik terve selle ja eelmise kuu. Tušš on mugava harjaga, mis annab tõesti volüümi, eraldab ripsmed ning mis peamine - ei määri silmaaluseid. Victoria`s Secreti whitte cotton&pink lily kehakreem (u. 10 eurot) oli ost laeva pealt. Kas selle firma kreemide lõhnasid on võimalik kirjeldada? Noh, ega vist ei ole tõesti võimalik... küll aga on see värske ja piisavalt magus, et tekitada sellist pidulikku tunnet. Pealegi on kreem üsna paksu koostisega, mistõttu niisutab ka korralikult.

image
image
Augustis hakkasid kõik minu puudrid üheaegselt otsa saama, niisiis valisin järgmiseks MACi mineralize skinfinish puudri (hind u 25 eurot). Boonuspunktid ilusa pakendi ja peegli eest ning ka sisu, see tähendab puuder, on üleootuste mõnus. Tänu sellele on mu meik püsinud veatu hommikust õhtuni. Ma ei kanna seda peale puudripintsliga, vaid hoopis tupsutan Make up Store meigikäsnaga ning tulemus jääb kattev ja loomulik. Usun, et leidsin selle puudri näol toote, mida jäängi kasutama. Elizabeth Ardeni Eight Hour Creami (kingitus) olen samuti kasutanud iga päev. Iluhuvilistele ei vaja enam see suurt tutvustust. Inimsed armastavad ja inimesed vihkavad seda ning mina armastan! Olen E.A kaheksa tunni kreemide austaja olnud aastaid, see toode teeb huuled nii pehmeks ning pakub leevendust ka kärnadele-marrastustele-haavadele.

image
image
image
Järgmisena kaks huulepulka MAC-ilt (hind mõlemal u 19 eurot). Minu jaoks on need kaks täiesti vastandlikku värvi, see tähendab oranž on nii kevad-suvine ning teine on ehtne külmemate aegade värv. Costa Chic hakkas mulle aga suve jooksul nii meeldima, et sügise hakul ei ole ma suutnud sellest veel loobuda. See on Frost-finishiga, mis tähendab, et see on üsna sätendav ja läikiv. Kindlasti ei ole see loomuliku lõpptulemusega huulepuna. Samas meeldib mulle seda peale tupsutada ning näpuga laiali hõõruda - nii jääb tulemus kõige ilusam. MACi teise huulepulga Cosmo toonist ei ole ma päris siiani aru saanud. On see beežikam, punakam, roosakam või hoopis pruunikam värv? Ilmselt kõik koos ning just sellist värvi olen pikemat aega otsinud. Mõned ütlevad, et see on nagu oma huul, ainult et parem. Minu huultel jääb see ikkagi päris märgatavaks ning "raskeks", kuid samas mulle nii meeldibki. Näiteks mu ema huultel on see praktiliselt märkamatu. Amplified-finish tähendab, et värv on ekstra tugeva pigmendiga, kergelt läikiv ja kergelt matt.

image image

Viimaseks on lauvärvipalett Guerlainilt (kingitus). Mulle väga meeldib selle üleni läikiv kuldne, raske ja kuidagi nii klassikaline välimus! Selle sees on aga neli lauvärvitooni, üks ilusam kui teine. Kolme värvi pigmendiga olen superrahul - selleks on matt mustemast mustem (ärge seda tähele pange, et see on katki läinud), tumelilla ning hall. Kuldne toon on aga alla arvestuse, põhimõtteliselt on see vaid kuldne sädelus. Kuidagi nii ideaalne ja pidulik lauvärvipalett sügiseseks ajaks!

image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Septembri lemmikud