EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wishlist!

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen alati maias uute asjade katsetamise peale. Kuid need tooted siin on mul juba pikemat aega meeles mõlkunud. Mõtlesin neid ka Teiega jagada.



1TIGI Bed Head Oh Bee Hive! Matt kuivšampoon. Kuivšampoon imab endasse üleliigse rasu mis muudab juuksed raskeks, annab juustele tihedust ning toob esile taevasse kõrguva volüümi. Pealegi pidi sellel imehea lõhn olema :) 
 
2.  Real Techniques by Samantha Chapman Starter Set5 pintslist koosnev komplekt silmameigi tegemiseks. Tahan oma kollektsiooni täiendada just nende pisikestega.
 
 
3. Dr. Hauschka  Klaaristav intensiivhooldus (alates 25-ndast eluaastast) . Olen juba pikemat aega mõelnud oma nahahoolduses omad korrektuurid teha. Seega valisin ma selleks firmaks just Dr. Hauschka. Tegu on loodussõbraliku firmaga. St, et tooted  
  • ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid
  • ei sisalda mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid
  • vegan
  • dermatoloogiliselt testitud
  • tooraine pärineb sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on võimalusel biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt
  • 100 % loodus- ja/või mahekosmeetika, sertifitseeritud vastavalt NATRUE- ja/või BDIH-standardile. Hinnaks on sellel 45.05
 
4.  Dr. Hauschka  puhastuskreemPuhastuskreem aitab nahalt eemaldada mustuse ning annab talle värske tunde. Soovitatakse kasutada nii hommikul kui ka õhtul. Iseasi,kas ma viitsin sellega nii mässata. Seda ei tohi niisama nahal hõõruda. Ja kuna mul on alati hommikuti kiire, siis AEG on see, millest mul alati puud jääb. Aga soovinimekirja lisasin ma selle ikka. Hinnaks on  15.90.
 
5. JOIK  kooriv kreem näole puuviljahapete ja looduslike mikroosakestega. 
JOIK uus kreemi baasil mikrolihviva efektiga näokoorija eemaldab surnud naharakud, ühtlustab nahka ja paneb selle särama, valmistades naha ette muudes hooldusvahendites sisalduvate toitainete paremaks omandamiseks. Koorija sisaldab nahka uuendavaid puuviljaensüüme, milles leiduvad looduslikud AHA happed aitavad kaasa naharakkude taastumisele. Peene struktuuriga oliivikivi puru ja bambusevõrse graanulid koorivad tõhusalt, kuid õrnalt. Kreemi koostises sisalduvad kookosõli, sheavõi, ohakaõli ja päevalilleõli niisutavad ja toidavad nahka. 
Hind JOIK kodulehel 11.70 
 
 
6. Ted Baker cosmetics bag. Just selline ilus säravalt roosa kotike sobiks mu make up-i hoidma. Seega jesh jesh, palun see nunnukas mulle :)
 
7. Real Techniques by Samantha Chapman powder brush. Tegu siis puudri pintsliga. Varasemalt ostsin nende core collection pintsli komplekti. Olen nendega üli rahul. Tegu on väga mõnusate ja pehmete pintslitega mis ei kraabi näos. Seega soovitan neid ka teistele. 
 
 
Ongi tänaseks kõik. Ehk varsti mu wishlistist ka reaalselt midagi koju saabub :) Jääme lootma :)
 
 
Seniks mässike end soojalt riidesse ja nautige sügist! ;) 
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Wishlist!