EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut proovimiseks

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 

 
Kõigepealt soovin ilusat sügise algust :) 

 

Täna öösel ju algas see imeilus aastaaeg. Mulle nii väga meeldib just sügise algus. Kui on veel soe, kuid saab juba mantleid ja pehmeid kudumeid/salle kanda. Samuti see värvilisus. Lehed, mis muutuvad kollaseks, punaseks, oranžiks. Ohh. Lihtsalt imeline :) 


Aga mitte sellest ei tahtnud ma Teile täna rääkida. Vaid, ma sain endale proovimiseks Placent Activ kinkekomplekti. See sisaladas endas šampooni, palsamit, tervendavat juuksevedelikku (12 ampulli) ning ripsmekasvu soodustavat seerumit.













SUUR SUUR SUUR AITÄH ARAVON LINK selle suurepärase paki eest. Ma olen just praegu väga hädas oma juustega. Käin neid salongis värvimas iga kolme-nelja kuu tagant, vahel kisendab pea juba  värvimise järgi kahe kuu möödudes. Kuid just praegu on see hetk, kus juuksed lihtsalt on NIII lahti peas. Just peale pesu. Kammin ja mõtlen, et appikene. Kas mulle üldse jääbki midagi pähe või ei. Mõtlesin juba sammud seada apteeki, et midagi vaadata, mis aitaks juuste väljalangemise vastu. Kuid siis tuli imeline uudis, et saan katsetada Placent Activ tooteid.  Need on ju samuti mõeldud väljalangemise vastu. Seega katsetan ja pesen nedega kuu aega järjest. Ja täpselt kuu pärast katsun ma toote arvustuse Teieni tuua. Loomulikult tulevad ka pildid enne ja pärast ;) Siis saan ise ka vahest aru kas ja kui palju see sari mind aidanud on.










































Seniks mässike ennast sooja salli või pleedi sisse ja nautige kuuma teed/kakaod. Vaadates praegu välja, siis just sooja tee  ingveriga ja mee isu mul tuligi.







  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Uut proovimiseks