EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Happy days off

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna on käimas juba kolmas vaba päev töölt ja ma nii väga naudin seda nädalat. Üks super asi selle graafiku alusel tööl käimisel ja 12tunnistel tööpäevadel - igal teisel nädalal on ainult 2 tööpäeva ehk ma saan lihtsalt puhata! :) Ma nii armastan neid päevi, sest tööpäevadel on igasugune muu tegevus minu jaoks välistatud. Seega võtsingi eile hommikul juba plaaniks, et käin üle mitme kuu kinos ka ära. Enne veel mõnus jooks ja trenn selles ilusas ilmas ja siis tuligi juba Cätlin külla, et üheskoos linna sõita. Jõudsime kinno täpselt nii, et "Let's play cops" oli 10min pärast algamas ja kuna "Lucy" oli juba väljamüüdud siis kiirustasimegi sellele seansile. Film oli hea ja kohati tõesti naljakas, aga kuna miski pole veel suutnud ületada "Grown Ups 2"te, siis on see minu jaoks siiani parim (uuem) komöödia.

Aga kinoskäik oli ikkagi väga nauditav ja õhtu oli väga mõnus. Avastasin veel pärast Virus istudes, et õhtune aeg kaubanduskeskustes on kuidagi nii hea ja rahustav. See vaikus ja inimeste vähesus pani end seal kuidagi hoopis teistmoodi tundma, kui tavaliselt, mil päeval rahvamassidest läbi jalutad, et ruttu kuhugi kohale jõuda. Ei tea miks, aga mulle millegipärast meeldis see tunne.

Pildid said väga udused ja ma ei tea, mida ma seal maas nägin, aga mingi ettekujutuse saate vast ikka.

image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Happy days off