EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Back to Italy!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõned teist ehk teavad, et mingil eluperioodil elasin Itaalias ning ka enesele üllatuseks armusin ma sellesse riiki täielikult! Muidugi on neil ka oma vead ja sealne elu ja suhtlus on "oma ruumiga" harjunud eestlastele kohati väsitav, kuid siiski! Minu jaoks on see kui teine kodu ja üritan ikka kord aastas sinna sattuda, kuigi sellest hoolimata on mul keel täiesti rooste läinud ja enam väga hakkama ei saa sellega, väga kurb! Küll aga polnud sel aastal mul plaanis sinna jõuda, remont ja Island võtsid ja võtavad oma aja/raha/energia, kuid kuna minu venna enda perega ei ole seal veel käinud ja nad väga tahtsid minna, siis ei suutnud ma kutsele ei öelda ning lähen näitan neile veidi enda kallist Toskaanat, eks näis, äkki jõuame kaugemalegi. Igatahes on see blogi lugejatele loodetavasti samuti hea uudis, sest see tähendab, et lisaks tuulisele ja jahedale Islandile näete õige pea rohkelt Itaalia pilte! Baci!

 

image image image image image image image image image image image image image image

Some of you may know that in some period of my life I lived in Italy and I loved it, I still love this country and it´s definitely like my second home! I try to visit Italy at least once in a year but I was pretty sure that this year I can´t manage. But my brother and his family really wanted to go there, so I couldnt say no and I must go to show them my lovely Toscany! Hopefully you are happy also because after Iceland photos I will obviously show you something from Italy too! Stay tuned and baci!

My Facebook page / My Instagram page

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Back to Italy!