EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Evening routine

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Pea igal õhtul kordub "sama jama" ehk muutuvad vaid tooted, kuid õhtuti puhastatud ja kreemitatud tundeta ma magama minna ei saa.
Kui on tarvis, võtan meigi maha ning hetkel kasutan selleks Avon´i õrna silmameigieemaldajat, mis küll teeb oma töö ära, kuid jääb veidi liiga õrnaks ja seetõttu peab rohkem nühkima ja vaeva nägema, et kõik ilusti maha saada. Võite aga soovitada häid meigieemaldajaid, sest varsti pean asuma uue otsingutele! Seejärel puhastan näo  Dermosil näoveega, mis on mõnusa lõhnaga ja jätab nahale värske tunde.

image
Mulle meeldib enda nahka niisutada ja keha puhul kasutan hetkel Avoni kirsiõite lõhnalist kehaemulsiooni, see on väga suvine ning pigem värske lõhn. Suvisel ajal eelistangi emulsioone, kuna need on kergemad ja niisutavad täpselt parasjagu. Jalgadel ja kandadel kasutan samuti Avoni toodet, milleks on Avon Foot Works kandu pehmendav kreem. Olen Avoni Foot Works sarja toodetega väga rahul ning kasutan neid juba kaua ja eeldatavasti ka jätkan nii. Näol katsetan praegu Lush´i Million dollar näokreemi, mis sisaldab endas SPF30, seega suveks ideaalne! Mulle väga meeldib, et Lushi tooted on loodussõbralikud, värsked ja lisaks veel käsitsivalmistatud! See kreem sisaldab mett, sheavõid, jojoba- ja seesamiõli, seega kõike head ja paremat, seda on pärast ka nahal tunda. Kreem  lõhnab küll väga hästi, kuid veidi liiga intensiivselt, nahale saab kanda seda väga vähe, sest lõhn püsib peal super kaua ja lõpuks võib pea sellest väsida. Kuna lõhna on aga niivõrd raske seletada, siis minge aga poodi ja nuusutage neid mõnusaid lõhnu, mis sellest poest tulevad, imeline! Viimaseks kasutan ka huulepalsamit ning hetkel on öökapil Blistexi huulepalsam vaarika ja sidruniga. See lõhnab (ja maitseb) nii hästi, et limpsaks huuli koguaeg, isegi hommikul on veel huultel mõnus maik!

Right now I use Avon conditioning eye makeup remover lotion, but unfortunately I´m not really pleased because I have to work in a while to get all my mascara off. So if you know some good product, please let me know! After makeup I clean my face with Dermosil facial tonic, which leaves my skin nice and fresh. 
I like to moisturize my skin and right now I use cherry blossom body lotion by Avon which is perfect for the summer. For my legs I have Avon Foot works heel softening cream and itś great like all of the Foot works products! For my face I have Lush Million dollar moisturiser with SPF30, so it´s also perfect for summer! I really like that all the Lush products are fresh, handmade and animal friendly! This cream contains honey, shea butter, sesame and jojoba oil, so all the good stuff together and you can really feel that on your skin! Scent of this cream is good and unique but might be quite strong, so you should apply right amount of the product. But it´s so hard to describe the scent, just visit their shop and you´ll be in heaven, it smells so good in there! Last but not least I have my lip balm next to my bed and right now I use Blistex raspberry and lemonade blast lip balm and I must say that the smell (and taste) of this product is super good!

Kas te olete mõnda neist toodetest proovinud või oskate midagi paremat soovitada?
Have you tried some of these products out or do you know some good alternative for them?
See foto on tehtud Canon EOS 60D´ga, mis on antud katsetamiseks Canon Eesti poolt!
This photo are made with Canon EOS 60D, thanks Canon Estonia!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Evening routine