EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // BIO2YOU / Näovesi & sära andev mask

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen juba mõnda aega testinud kahte looduslikku astelpajuga näohooldustoodet. Astelpaju, mida nimetatakse ka Põhjamaade kullaks, sisaldab suurel hulgal nahale kasulikke vitamiine A, C ja E. Näiteks C-vitamiini on selles väikeses marjas10x rohkem, kui apelsinis, ohoo! Lisaks leidub neis nahale väärtuslikke mikrolelemente, mineraalaineid ja rasvhappeid. Kõik see hea on purki-pudelisse püütud ja soetada saab neid vitamiinipomme BIO2YOU veebipoest, kes ka mulle need kaks kena klaaspudelit saatis.

 

image image
Orgaaniline näovesi
15€ LINK
Näovesi on värskendav ja rahustav, puhastab õrnalt, niisutab ja tasakaalustab.
Sisaldab näiteks salvei- ja apelsinivett, aaloed, kaera ja speltanisu ekstrakti ning astelpajuõli.
image

See näovesi tuleb mõnusalt raskes klaasist pudelis ja on varustatud pihustiga, mis mulle väga meeltmööda, sest ma hea meelega kasutan näovett just niimoodi - näkku pihustades. Väga värskendav ja ei nõua vatipatju. Kuid... liialdada selle näoveega ei tasu, 2-3 pritsimisest on enam kui küll, vastasel juhul hakkab nägu ebameeldivalt kleepuma. Vatipatju kasutades ma seda ei täheldanud, kui siis õige pisut, aga ei midagi nii häirivat, et peaks nägu loputama tõttama. Näovesi ise on üsna kange, minu tundlik nahk hakkab vahel isegi veidi kipitama, aga see on pigem selline "on tunda, et asi toimib" kipitus. Kuigi vedelik on üsna hapu s.t. tsitruseline, see nahka see mingil moel ei kuivata, pigem niisutab. Tegu on tõhusa näoveega, täiesti vabalt eemaldab see ka jumestuskreemi ja muu meigi, silmade ligi ma sellega siiski ei läheks. :) 
image

Mis mulle veel meeldib, peale pihusti ja loomulikult selle, et vesi on keemiavaba, on selle näovee lõhn - see meenutab mulle C vitamiini kihisevaid tablette, mida ma kunagi tarbisin, sellises oranžis torukujulises topsis, teate küll. Tagantjärgi tarkuses, ega need vist eriti kasulikud olnud, aga see hapukas lõhn (astelpaju?) on mul meelde jäänud ja nüüd, kui näovett kasutan, tundub mulle alati, et piserdan endale C vitamiini näole, mida see vesi ka kindlasti sisaldab. :) Lõhn on üsna tugev, seda on isegi mitme tunni pärast tunda, mille vastu mul ei ole midagi. Kes otsib looduslikku, kuid tõhusat nahapuhastajat/toniseerijat, mis oleks nahale kahjutu, kuid samas eemaldaks ka meigijäägid, see võib selles oranžsi orgaanilises näovees endale vabalt uue lemmiku leida.
image Orgaaniline sära andev mask astelpaju & hüaluroonhappega
25€ LINK
 Mask sobib kõikidele nahatüüpidele. Valge savi muudab naha säravaks, astelpaju toidab ja hüaluroonhape sügavniisutab.
image

Minu väga rasusele ja põletikulisele nahale sobib mask väga hästi, sest see ahendab ka poore, vaigistab põletikku, imab nahast kahjulikke aineid ning normaliseerib rasueritust. Samas on mask hästi pehme ja kreemjas ning nahka ei kuivata,
sobib kindlasti suurepäraselt ka normaalsele ja kuivale nahale.
image

Kõik oleks suurepärane kui ainult...  klaaspudeli otsas olev pump oleks veidi suurema avavusega. Et vajalikku kogust pudelist kätte saada, tuleb pumbata umbes 20 korda ja see ei ole lihtne, sest mask on paks ja väljub peene "joana" ning pump on ümar ning väike - kui käed juba maskiga koos, on pumpamine veelgi raskem.
image

Maskile endale ei ole mitte midagi ette heita, see on kõike seda, mida ühelt näomaskilt ootan - pealekandmine on tänu pehmele ja kreemitaolisele konsistentsile lihtne, see ei kuiva nahal kõvaks, vaid on meeldivalt niisutav kuni lõpuni. Eemaldamine on samuti hõlbus, see tuleb tõrkumata ja kiirelt maha isegi külma veega, kui juhtumisi ainult sellist sorti vett kraanist tuleb.
Nahk jääb klaar ning hästi pehme, ketendus on kadunud ja nahk niisutataud. Ka märkasin, et see ei muutunud järgmisel päeval nii ruttu rasuseks. Lõhnab mask pealekandes päris tugevalt savi järele. Mõne minutiga see hajub ja asendub juba näoveest tuttava, õrna astelpaju lõhnaga. Vägagi väärt toode ja mõnus kasutada... kui see juba pudelist välja on pigistatud. :) 
image
Kellel tekkis huvi astelpaju baasil toodete vastu või oli see juba enne, siis praegu on eriti hea võimalus mõnda neist proovida - BIO2YOU e-poes on kuni selle nädala lõpuni (7.sept.-ni) koodiga SYGIS kogu tootevalikule allahindlus 30% ! Sortiment on lai, leidub nii astelpajuteed, astelpajuõli kapsleid, kreeme ja koorijaid nii näole kui kehale, seerumeid ja seepe ning isegi astelpajuga hambapastat. Mulle meeldib, et iga toote juures on ära toodud, mida see täpselt sisaldab ja mis millekski hea on. Poodi pääseb SIIT.
image  

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // BIO2YOU / Näovesi & sära andev mask