EEVA naistekas

Kolmapäev, 17. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Augusti tühjad totsikud

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tean, augusti kuu on juba läbi, aga mul polnud varem jaksu, aega seda postitust teha. Täna võtsin  ennast kätte ja siin see on .
Augusti kuu tühjad totsikud!

 



See šokolaad on seal veel terve pm. Ühe veeru sõin ära :P Aga miks ma selle siia asjade postitusele tagataustaks panin on lihtne. See saab mul niikuinii kohe otsa :D Tavaliselt magusat, eriti piimašokolaadi, ei armasta, kuid viimased paar päeva ma magusat tahangi.  Ja pealegi, see mustika šoks sobib siia ideaalselt ;)

 

 
 
 
 
See The Body Shopi silmameigieemaldaja on mul kasutuses olnud vahelduva eduga pea aasta aega.  Alguses olin sellest väga vaimustuses, kuid mida aeg edasi seda rohkem ma turtsuma hakkasin. Iseenesest see ei ärritanud silmi, võttis ka veekindla meigi kenasti ära ( kuigi pidin ikkagi nühkima ja natuke seeläbi ka silmi  ärritama ). Kuid miks see mulle siis ei meeldinud: Lõpus kuivatas hirmsasti mu silmi. Võtsin kuidagi meigi maha ja silmad kipitasid. Kuna mul on väga tundlikud silmad, siis ma ei suutnud seda pikalt edasi kasutada. Jätsin seisma. Päris ära ei tahtnud ka visata, kuna raha ju ikkagi makstud ( polnud ka just odav 14.-) Lõpuks võtsin sellega ka jumestuskreemi maha.  Ja nüüd otsa ta saigi. 5 palli punkti süsteemis annaksin sellele 3 punkti. Kuid uuesti ei ostaks.
 
 
 
 
Juukseõli tellisin ma Avonist. Ma värvin juukseid iga 2-3 kuu tagant ja samuti sirgendan vahel, siis mu otsad kipuvad väga jubedaks minema. Lõikan ma juukseotsi aastas 2-3 korda. Oleneb kui hulluks on läinud, Selle õliga olen ma küll väga rahul. Teeb oma tööd väga hästi. Sisu on selline paksema koostisega läbipaistev õli. Käed tuleb pärast kindlasti ära pesta. Samuti on sellel tootel hea lõhn. Jätab juuksed mõnusalt lõhnavaks ja samas parandab juukseotsi. Pakend on ka selline kallima toote välimusega. Ma täpselt ei mäleta, kui palju mina maksin selle eest tookord. Kuid praegu on see Avoni kataloogis hinnaga 4.99. Samuti sobib see kõikidele juuksetüüpidele. Nüüd kuna see on otsas siis plaaningi Avonist uue tellida. Kuid kollases pudelis, argaaniaõliga. Sellele tootele annaksin kohe 5 punkti.
 

 

 
 
 
Samuti ostsin tolle laineri Avonist. Selle laineri juures häiris mind selle pintsel. Toodet tuli väga palju, kohati tundus see raiskamisena. Samuti joone tõmbamine oli väga tülikas. Pidin mitu mitu korda ennem üle tegema, kui rahule jäin. 
 
Samas värv oli ilus ja sädeles mõnusalt. Ideaalne peomeigi tegemiseks. Hindeks annaksin sellele 3. Just värvi pärast ja samuti püsis see terve peo ajal kenasti omal kohal. Eemaldamisega oli isegi probleeme :D 
 
 
Selle firma palsam sai mul ennem otsa, kui šampoon. Samas ega viimastki eriti alles pole, kuid seda siia postitusse ma ei too :D Mind häirib, kui palsam on väiksemas pudelis, kui šampoon. Sest nagu olen enne maininud, siis kasutan ma palsamit oluliselt rohkem kui šampooni :) 
Ütleme nii, et see niisutas normaalselt (peale pesu tekivad mu juustesse nõmedad pusad), värvikaitse kohta ma nii ei oska öelda, kuna kasutan punastele juustele mõeldud maski ka samaaegselt. 
 
 
 
Kuna ma vaatan nüüd üha enam ja enam, mis miski asi sisaldab, siis ostsin prooviks ka selle dr. organic Healthy Gums hambapasta. Ja ütleme, nii, et kuigi see pole 100% looduslik olen ma sellest ikkagi vaimustuses. Alustades sellest pakendist ja peseb ta ka väga hästi. Suhu jääb pärast pesu mõnus värske maitse. Ostan seda ka kindlasti veel. Hindeks saab ilusa 5 :)
 
 
 
Sally Hansen Moisturizing Polish Remover teeb oma tööd samuti väga hästi. See ei lõhna nii vängelt, kui paljud küünelakieemaldid, samuti ei jäta küüsi kuivaks. Kahe käe küüned see korraga ühe vatitupsuga see otseselt maha ei võta, kuid seniajani on see parim eemaldi, mida kasutanud olen. Seega 5 punkti :)

 

Ma ei saa ilma kuivšampoonideta kohe kuidagi hakkama. Alati aitab see mind hädast välja, kui pole aega tukka pesta. Pihustan tukale ja voilaa :) Usun, et Batiste kuivšampoonid ei vaja lähemat tutvustamist. Ja hindeks saab see 5 punkti.


Sellised olid minu augusti kuu tühjad tooted. Usun, et proovin Teieni tuua iga kuu asjad, mis olen ära kasutanud. Seniks aga püsige lainel ja alati võite kommenteerida ja avaldada ühe või teise asja kohta oma arvamust ;) 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Augusti tühjad totsikud