EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties//August

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellel kuul sai üllatavalt palju tooteid otsa seega paljude lemmik empties postitus on Teie ees! :)

 

imageimage

Esimeseks tooteks on Garnieri päevitusõli. Kuna ma üldjuhul ära ei põle siis kasutan spf 10. Mulle meeldib, et õliga jääb päevitus ilusam ning nahk on niisutatum. Soetasin ka uue pudeli, mis jääb nüüd järgmist suve ootama. 

Teiseks tooteks on Dermosil jalasprei. Seda kasutades oli tunda veidi jahedust, kuid midagi muud see eriti ei teinudki. Lõpuni on seda samuti üsna raske ära kasutada ning nagu näha jäi veidi toodet ka alles. 

Kolmandaks on Gillette raseerimisvaht. Varem kasutasin raseerimiseks palsamit, kuid minu jaoks on vahuga siiski mugavam. Antud vaht sobib kuivale nahale ning mingeid ärritusi ei põhjusta. Ma pigistan tavaliselt seda vahtu aga liiga palju seega saavad mul need päris kiiresti otsa.


image

Järgmiseks tooteks on Garnier Neo deodorant. Mõnusalt kreemjas ning ei mingit ebameeldivat lõhna. Samuti meeldib mulle, et see ei jäta riietele valgeid plekke. Olen igati rahul ning kasutusel on juba uus. 

See Puma lõhn mulle esialgu meeldis, kuid praeguseks on see minu jaoks kuidagi "ebasobiv" seega seisis see tükk aega riiulil ning ootas oma aega. Lõpuks ma ta ära kasutasin, kuid uut sellist ma enam ei osta. See on selline veidi "sportlikum" ning isegi mehelikum lõhn. Vahelduseks päris hea, kuid mulle meeldivad rohkem lillelisedmagusadnaiselikud lõhnad. Selle nime ma kahjuks ei leidnud ning pakendil pole seda samuti kirjas. 

Otsa sai ka minu lemmik Looduskosmeetika Jojobaõli. Kasutasin seda nii näo niisutamiseks kui ka puhastamiseks. Sai mõlema ülesandega väga hästi hakkama ning sobib ka tundlikule ja aknega nahale. 

image
Järgnevaks tooteks, mis otsa sai on Macadamia juuksekreem. See on siis pisem versioon, kuid jätkub seda päris kauaks. Mulle meeldis selle toote lõhn ning ka mõju oli hea. Kreem jättis juuksed pehmeks ning kergesti kammitavaks. Kreem on pähejäetav ning midagi maha pesta vaja ei ole.
Nagu ikka sai tühjaks Batiste kuivšampoon. Sellega olen igati rahul. Jätab juuksed puhtaks ning ei määri riideid. Olen kuulnud, et tumedam versioon määrib jubedalt, kuid sellega ei ole midagi taolist juhtunud. Ainus, mis võiks parem olla on selle lõhn, kuid selle annan andeks. Ootamas ka uus pudel ning proovimist vajab Girlz Only kuivšampoon.
Viimaseks tooteks, mis sel kuul otsa sai on Garnieri juukseõli. Lõhn on hea ning toode niisutab juukseid, kuid ei midagi erilist. Juukseotsi see terveks ja imeliseks ei muuda seega ei tasu suuri ootusi seada. Hea on see, et see on üsna odav võrreldes paljude teiste juukseõlidega. Kel huvi siis tasub ikka proovida. :)

Kas Teie olete mõnda neist toodetest proovinud? Millised tooted said Teil sel kuul tühjaks? 

 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Empties//August