EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Summer empties

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pole üpris kaua aega näinud-kuulnud, kuid üritan nüüd taas joonele saada enda asjadega ning hakata taas usinaks blogijaks! Suvi näib lõppevat ning nii on juhtunud ka üpris mitmete toodetega, millest nüüd veidi kirjutan!

 

Long time no see! I try to get back in track and continue with my blog as usual! Summer seems to be finished and I have also used up pretty many products.
image

image
JUUKSED
Garnier fructis oil repair 3 šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele - Antud toode sisaldab kolme erinevat õli, mis teevad su juustele pai! Ostaksin kindlasti uuesti, kuna jättis minu veidi kuivad ja tuhmid olevad juuksed mõnusalt pehmed, läikivad ning kergesti hooldatavaks.
Schwarzkopf Gliss Kur šampoon kuivadele ja stressis juustele - Toode sisaldab kibuvitsaõli ning lubab kaitsta juukseid ka päikese eest. Kahjuks minu juustele see šampoon ei sobi, kasutamise ajal tundus, et tekitab veidi kõõma ning juuksed läksid hulga kiiremini rasuseks.
Schwarzkopf BonaCure Color Freeze sulfaatide vaba šampoon - Aegajalt meeldib mulle juukseid turgutada salongi-toodetega ning esmaseks valikuks on alati osutunud BC sarja tooted. Jäin ka selle šampooniga rahule, muutis juuksed pehmeks ning kergesti kammitavaks. Kirjutasin sellest šampoonist ka enda juuste-hoolduse postituses!

HAIR
Garnier Fructis oil repair 3 fortifying shampoo for dry and damaged hair - This shampoo contains three different oils that makes only good! I would definitely buy that shampoo again, because it left my dray and dull hair nicely soft, shiny and easy to work with.
Schwarzkopf Gliss Kur hair repair for dry and stressed hair - The product contains rosehip oil and allowes to protect your hair from the sun. Unfortunately I did not like this shampoo at all, while I was using that my hair got so easily oily.
Schwarzkopf BonaCure color freeze sulfate-free shampoo for colour-treated hair - From time to time I like to boost up my hair with salon products and usually I grab after BC products. I have always liked BC products, they make my hair soft and shiny. I also wrote about this product in my hair-care post!

image
NÄGU
The Body Shop kummeli veekindla silmameigi eemaldaja - Kahe-faasiline meigieemaldaja, mis ei sisalda alkoholi, lõhna- ega värvaineid. Eemaldas kogu meigi väga kergelt ning ei jätnud silmi rasuseks. Väga meeldiv ja õrn toode, millest olen ka varem kirjutanud siin ja ostaksin seda ka uuesti.
Avon ANew Vitale näopesugeel -  Meeldiva lõhnaga näopesugeel, mis puhastas näo ja ei jätnud seda rasuseks ega kleepuvaks. Olen kirjutanud ka pikema arvustuse kogu ANew Vitale sarjast ja saate seda lugeda siit.

FACE
The body shop camomille waterproof make-up remover - It do not contain any alcohol, fragrance or colorants. It removed all my make-up very easily and without leaving face oily. Very lovely and gentle product, I have also wrote review about it here and I definitely would like to buy it again.
Avon ANew Vitale gel cleanser - Gel cleanser with nice scent and it works well, cleaned my face without leaving face oily or sticky. I wrote longer review about all ANew Vitale products here. image
KEHA
Avon planet spa sheavõiga kreem - Selle kreemi eelkäija, mis oli pakendatud mõnusasse suurde anumasse oli mu kõigi aega lemmik, kuid kahjuks selles pisikeses järeltulijas ma pettusin. Lõhn on küll jätkuvalt väga hea, kuid see toode oli minu jaoks liialt rasune ja kleepuv. Ta küll niisutas küünarnukid ja jalad ilusti ära, kuid imendus kaua ning seetõttu oli ka ebameeldiv. Seda toodet ma enam ei looda, kuid väga loodan kohata uuesti tootevalikus suurt sheavõid!
Hawaiian tropic päikesekaitsekreem - Antud päikesekaitsekreem on üks väheseid, mis ei ole mulle allergiat tekitanud, kuigi ega ma teda väga palju kätel kasutada ei julgenud. Kreemina oli ta täiesti harju-keskmine, lõhn hakkas mulle lõpuks väga vastu, kuna see oli väga omapärane. Küll aga meeldis mulle, et kreem jäi nahal kuldne ja veidi sädelev, seega muutis mulje ilusa jumeka. Näitasin seda kreemi ka enda ranna-toodete postituses!
Green Nature Tahiti Monoi kreem - Väga mõnus ja kerge kreem, mis sobib just suviseks niisutuseks. Kahjuks hakkas ka selle kreemi veidi lõhn mulle vastu, tundub kuidagi lääge. Esmakordselt kirjutasin sellest potsikust siinpostituses.

BODY
Avon planet spa cream with African Shea Butter -Unfortunately I was dissapointed because it left my skind oily, heavy and sticky. The smell is very good and it managed to moisturize my skin, but it absorbed so slowly.
Hawaiian tropic protective sun lotion - As a lotion it was just typical and normal, nothing special and the smell was not my favorite. But I really liked that it left my skin golden and shiny, looks very nice. I also showed you that cream in my beach essentials post.
Green Nature Tahiti Monoi cream - Very nice and easy cream for summer. Unfortunately at the end I could not stand the smell of it, it was too sweet or just unusual for me. First time I wrote about this product here.

image
HUULED
Palmer´s huulepalsam kakaovõiga - Väga pehme ja kakaone huulepalsam, mis ei muutnud huuli kuivaks ega tootest ka sõltuvaks (kas ka teil tekitab mõni toode huultel tundlikust ja justkui peaks palsamit veel ja veel kasutama?)
Maybelline color sensational 175 Pink Punch huulepulk - See huulepulk on läbi aegade olnud tõesti minu suurim lemmik ning olin väga kurb kui keertes toode enam sisse ei läinud ja pean nüüd poolikult ta ära viskama, kuna lihtsalt kork ei lähe kinni. Mulle väga meeldib see toon ja püsivus, kindlasti lähen otsin endale uue!
Blistex lip relief huulepalsam- Olen aastatega huuletoodetest kohe kindlasti just seda toodet kasutanud kõige enam! Mulle meeldib rahustav piparmünt ning mõnus koostis, mida on tuubist väga mugav peale kanda. See on minu kindel must-have toode ja seda leidub tõenäoliselt minu igast kotist ja sahtlist.

LIPS
Palmer´s cocoa butter lip balm - Lip balm with nice texture touch of coca, left my lips soft and moisturized.
Maybelline color sensational 175 Pink Punch lipstick - My ultimate favorite lipstick and I was super sad when it broke. Love that color and how it looks nice after eating-drinking! Definitely have to buy a new one!
Blistex lip relief lip cream - Probably I have used this lip product the most! I love that calming peppermint, nice texture and package! My must-have product and you can find it probably from every bag of mine!

Kõik fotod on tehtud Canon EOS 60D´ga, mis on antud katsetamiseks Canon Eesti poolt!
All the photos are made with Canon EOS 60D, thanks Canon Estonia!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Summer empties