EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wishes//Beauty

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei kaunitarid! :)

Üle pika aja teen soovide postitust. Täna valisin välja vaid kolm, kuid kindlasti on neid tegelikult rohkem:)

image

Esimeseks minu sooviks on Demeter'i lõhn Watermelon lollipop. Kes antud sarja lõhnadest midagi kuulnud pole siis need on ühed ääretult põnevad lõhnad. Nagu me kõik teame on igal inimesel mõni imelik lõhn, mis väga meeldib. Olgu selleks siis põletatud tiku lõhn, kummikute lõhn vms. Sellel sarjal on olemas suur hulk taolisi lõhnasid. Kuna ma päris pitsalõhnalisena ringi käia ei soovi siis selline arbuusipulgakomm on päris lahe valik. :) Eestist leidsin need müügil vaid Strawberrynetist, kuid lõhnadele peaks vist lisanduma tollimaks? Kuna ma ei ole eriti kursis selle kõigega võib mõni asjatundja mulle kommentaarides seletada:) Samuti, kui keegi on neid lõhnu kuskil müügil näinud siis jagage oma tähelepanekuid ka minuga!

Teiseks minu sooviks on L'Oreali ripsmetušš So couture. L'Oreali ripsmetuššid sobivad mulle väga hästi ning on ühed minu lemmikud. Vaatasin ka Liina blogist, et see näeb ripsmetel väga hea välja seega ootan, ootan, ootan.

Kolmandaks ning praeguseks viimaseks sooviks on Joiki niisutav kehavaht. Tegelikult on mul see praegu olemas, kuid kuna see hakkab vaikselt lõppema tahaks väga-väga veel ühte. See lõhn ja niisutus on lihtsalt imeline. Üks igati väärt toode! Varem olen sellest kirjutanud siin.

Sellised olid siis minu praegused soovid ning kui olete mõnda neist proovinud siis ootan Teie tagasisidet:)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Wishes//Beauty