EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu teekond tervisliku Minani - osa 4

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eilne venis kuidagi pikale ja kui lõpuks postituse tegemiseni jõudsin olid silmakesed juba nii rasked, et lükkasin selle tänasesse hommikusse. Ärge pange pahaks :)

image

Nüüd ma mõistan miks öeldakse"Tervislik eluviis". See tõesti on sõltuvust tekitav! Ülimalt motiveeriv on jälgida oma teekonda siin postitustes, näha teie pingutusi meie facebooki grupis  (LINK) ning lugeda teie positiivseid ja innustavaid kommentaare siin blogis. See kõik on mulle nii hästi mõjunud!

Aga tulemusteni?

Olen sellel nädalal tegelikult teinud vähem trenni kui varem. Küll aga olen rohkem jalutamas käinud! Isegi üks patupäev mahtus nädalasse. See siis oli laupäevane päev kui Kristoga oma tutvumise kuupäeva tähistasime. Seda päeva näete ilmselt homses vlogis lähemalt. Olen mõelnud kaamera kaasa võtmist jõusaali.. aga seda siis ilmselt septembrist kui Kristo minuga ühineb. Iseennast filmida oleks vähe naljakas :)

Eilne foto:

image

Esimene nädal: 

image

Kuidas tundub? 

Tänaseks olen kokku kaotanud 3,5kg (algkaal 53kg ja praegune 49,5kg). Wohoo! Ka enesetunne on tunduvalt parem. Nüüd ei olegi üldse enam nii raske asjadele "Ei" öelda. See on veidi nagu hasartne enesega võitlemine. 

Hommikuks olen söönud kas kaerahelbeputru (võisilma ja kodujuustuga), joonud smuutit, söönud  seemneleivast võileibu või omletti. Lõunaks valin alati kana/kalaga salati. Vahel harva võtan lihtsalt bistroost mõne lõunapakkumise (kana, riis ja salat vms). Ooteks söön reeglina mõne puuvilja ja õhtul siis jälle liha koos toorsalatiga. Suppe olen ka söönud. Kõige suurema muutuse on ilmselt toonud siiski see kellaajaliselt söömine ja rohelise tee/sidruniga vee joomine. Ma isegi ei igatse piima ega ka ühtki magusat jooki. Vahel harva on välja minnes selline coca-cola isu aga see möödub üsna kiiresti.

Üheks suurimaks motivatsiooni allikaks on veel erinevad fitness instagrami kontod mida jälgin. Proovisin neid omale hästi, hästi palju leida. Oodates kuskil restoranis teenindajat satun tihti seal ringi scrollima ja ütlen täiesti ausalt.. Olen tänu sellele oma tellimust ka muutnud. Proovige ka! Seal on nii palju inspireerivaid before ja after pilte ja loomulikult mõtlema panevaid mõtteteri.

Kuidas hoiate teie ennast motiveerituna?

Ilusat algavat nädalat päikesekiired!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu teekond tervisliku Minani - osa 4