EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad totsikud #5

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne, kui need toredad pakendid prahi sekka rändavad, kiire meenutus nende sisust. :)

 

image image

Grace Cole / Tea Tree&Witch Hazel näopesuvaht

See näopesuvaht meeldis mulle nii, et soetasin kohe uue pudeli, kui esimene otsas. Vaht sisaldab antibakteriaalset teepuuõli, mille järgi vaht ka tugevasti lõhnab. Sobib minu rasusele ja probleemsele, samas tundlikule nahale suurepäraselt - vaht on hästi kerge ja õrn, peseb naha hästi puhtaks seda kuivatamata, ei ärrita nahka, jätab selle mõnusalt õhetavaks ja siledaks. Soovitan! Vahu soetasin Kaubamajast, hinnaks umbes 6€. 
image   image

Oriflame / Nature Secrets nisu ja kookosega dušikreem

Väga hea kookose lõhnaga ja rikkalikult vahutav dušigeel, mis ei kuivatanud nahka, mulle meeldis. Pudel oli liiga suur ja pidas kaua vastu, kuid mis vastu ei pidanud, oli selle kork, nii umbes poole pudeli peal murdus see ära, ma ei kasutanud jõudu, ausõna,
lihtsalt nii piraka pudeli kohta on kork tõesti pisut niru.
image  image

Tony Moly / Virsiku kätekreem

6,80€ LINK / ARVUSTUS
Kindlasti kõige lahedamas pakendis ja kindlasti kõige paremini lõhnav kätekreem, mida olen kasutanud - see näeb välja peaaegu nagu päris virsik ja lõhnab samamoodi. Käed muudab kreem pehmeks ja niisutab parajalt, igati mõnus!  image image

Aussie / 3 Minute Miracle Reconstructor sügavniisutav palsam

ARVUSTUS

Mulle meeldisid selle palsami heleroosa värv ja kommimagus lõhn, mugav kork, mis ei vaja kruttimist ja pehmus, mille see juustele andis. Ma ei ütleks, et tegu on sügavniisutava tootega, pigem on see kergemat sorti palsam ja mulle see sobis, sest väga kahjustataud mu juuksed ei ole ja kuivad hoopiski mitte. Aussie tooted on saadaval enamikes marketites ja Kaubamajas. 

image image

Arnaud / Perle&Caviar päevakreem

Selle kreemi lõhn jääb mind elu lõpuni kummitama, see meeldis mulle hullupööra... Kreem ise oli samuti kiitmist väärt - hästi kerge, imendus kiirelt ja jättis naha sametiseks, väga mõnus! Kreemi olen müügil näinud I.L.U.-s ja Selveris.

image image
E.L.F. / Zit Zapper Mulle meeldis see vistrikupulk väga, kuni... ma proovisin Alkmene samalaadset pulka (LINK). Need tooted on minu silmis nii koostise kui efektiivsuse poolest ühel pulgal, kuid Alkmene omal on metallist rullik, mis  E.L.F.´i plastikust rulliku vastu ei saa, toodet on sellest palju mugavam peale kanda. E.L.F.- poolt räägib madalam hind, tihti on kogu kaubale 50% soodustust, mis teeb selle hinnaks vaid 1,22€. Sellise raha eest võib korraks Alkmene metall rulliku ära unustada küll. :) 
image image

Tony Moly / Egg Pore Blackhead Out Oil Gel

See munakujulises topsis pooripuhastaja ei olnud meie peres ainult minu lemmik ja seepärast sai see üsna ruttu otsa. Millest mul oli täitsa kahju, sest see on üks omapärasemaid tooteid, mida olen kasutanud ja see ka töötas - poorid said puhtaks ja ketendus kadus. Kui see nii tilluke ei oleks, telliksin uuesti...

image image

Nurme Seep / Suhkruga kehakoorija Sügavniisutav Avokaado

Mulle meeldis selle koorija juures kõik - mugav ja armas pakend, mõnus looduslik lõhn, parajalt karmid koorivad suhkruterad ja niisutatud ning pehme nahk, no mida veel ühelt kehakoorijalt tahta! Lisaks on see 100% looduslik ning kodumaine.
image image

Alterna / Caviar Replenishing Moisture šampoon ja palsam

Testritest ma eriti tihti blogis juttu ei ole teinud, sest nii väikesest kogusest enamasti ei piisa, et tootest väga selgelt pilti saada, aga vot neid kahte proovides sai esimese korraga selgeks, et tegu on ühtede parimate juuksehooldustoodetega, mida olen proovinud - mu juuksed ei ole kunagi olnud nii siidised ja siledad ning pehmed! Olin täitsa kindel, et muretsen need pudelid endale täissuuruses, aga kui ma hinda nägin... natuke veel ja selle raha eest saaksin juba mõne parfüümi. :) Jäi mul see ost tegemata, aga kui keegi on lotoga võitnud või on niisama pea poolsada eurot ripakil ja tahab endale maailma ilusaimaid juukseid, siis andke tuld! :) 

image
image
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage


image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Tühjad totsikud #5