EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Clinique Eyes Serum

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekord testin Clinique All About Eyes Serum´it, mis peaks niisutama ja hetkega väsinud silmaaluseid värskendama.

Clinique on minu jaoks suhteliselt tundmatu väärtusega tootja, samas on mulle jäänud mulje, et Clinique tooted on suhteliselt puhtad “pahadest” ainetest. Kontrollinud ma seda pole, kuid selline mulje on reklaamide ja avalikkuses kättesaadav info põhjal tekkinud. Seetõttu otsustasingi osta uue silmaümbruse seerumi just Clinique´lt.

 

Clinique All About Eyes Serum

Valiku tegin hügieenilises pakendis rullikuga seerumi kasuks, mis lubab niisutada paistes ja tumedaid silmaaluseid (kellel neid jamasid aeg-ajalt ei esineks!) ning muuta silmaümbruse ala koheselt säravamaks. Seerum on õlivaba, ega ärrita nahka. Kasutada tuleks seerumit 2x päevas: hommikul ja õhtul ning peale kanda ümarate ringikujuliste liigutustega silma sisenurgast välimise nurgani (2 kihti on OK).

Clinique All About Eyes Serum

Jah, pakend on super, seda ütlen küll. Rulliku metallots on jahe ja jahutav ka kuumade ilmadega ning seerumi pealekandmine ringikujuliste liigutustega masseerib silmaümbruse nahka. Seerum oma konsistentsilt on siidine ja imendub kiiresti nahka, samuti ei anna rulliku otsik ülemäära palju seerumit välja, vaid just parasjagu.
Silmaalused pole kasutamise perioodil tõesti tumedad olnud (kuigi ega magamatuse üle ka kurta ei saa), nahk on niisutatud ja toonuses. Seega hetkel on tunne uut seerumit kasutades küll mõnus ja hea, eriti rahul olen mugava pakendiga.

Clinique All About Eyes Serum
***
Clinique All About Eyes Serum is my new test object at the moment. I bought it because it´s hygienic package and promises it gives: instantly cooling rollerball helps massage away bags, refreshes and hydrates puffy eyes. And combats with dark circles as well. Sounds promising, right?

After using it couple of weeks I´m really pleased with the package. It´s really convenient and very hygienic, rollerball is cooling even with the hottest weather and massages nicely the eye area. Serum consistency is soft and silky and serum absorbs fastly into the skin. Very good is that the rollerball gives out exact the needed amount of serum, not too much nor too less. 

I have to admit that my bags under eyes are smaller (or I wish to see that?) and I haven´t had any dark circles during the usage time (I can´t complain about sleep deprivation as well…). But despite those “soft” facts I feel thay my skin area is nicely moistured and massaged. So first impressions are good :) 

Clinique All About Eyes Serum

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Clinique Eyes Serum