EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY: tee endale ise kulmuvaha 45 sendiga!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui ma pühapäeval oma kulmude kallal nokitsesin ja need enam-vähem kriteeriumitele vastavaks sain, siis mõistsin, et ainus mis mind enda kulmude juures häirib on see, et nad ei püsi paigal. Tundsin vajadust kulmuvaha/-geeli järgi ning järgmine päev seda otsima läksin. Väikest turuuringut tehes leidsin kõige odavama kulmugeeli 9,20 euro eest. Oeh, mida kõike muud selle raha eest saab! 6ml potšiku eest polnud ma mitte mingil juhul nõus nii suurt summat välja käima, seega ei jäänud mul muud üle kui hakata googeldama, kuidas endale ise taolist toodet valmistada.


Esialgses "retseptis" oli tarvis vaid vana ripsmetušši ning juuksegeeli. Vana ripsmetuššipurgi ma leidsin (väga hea harjasega), kuid lähimast toidupoest ei leidnud ma midagi muud mpeale meest kulmugeelide (tugevusega number 8, see on ju võrdne PVA liimiga!), seega ei jäänud mul muud üle, kui loobuda juuksegeeli kasutamisest. Kui ma aga maitseaineletini jõudsin leidsin ma sealt paki želatiini- See on ju (peaaegu) võrdne juuksegeeliga? Igaljuhul ostsin ma endale 45 sendise paki ning hakkasin testima - saab mis saab.
Kuna mu "avastus" oli niivõrd hea ja taskukohane, sooviksin seda ka teiega jagada!
image

Sul läheb tarvis: 

Vana ripsmetušš Želatiin

Esmalt pese VÄGA HOOLIKALT vana ripsmetušipotšik (minul kulus näiteks 30 minutit :)))) ) seejärel sega teises anumas želatiini ja vee segu. Kui segu on poolvedel, püüa see ripsmetušituubi sisse saada (see nõuab kogu protsessi juures kõiges suuremat pingutust!), kui segu on "kindlas kohas", siis jäta see mõneks ajaks seisma. 

Algul võib hari natukene määrida ka kulmupiirkonnas olevat nahka ning seetõttu soovitan kulmugeeli kanda peale enne jumestuskreemi kasutamist. 

Kuid valmis ta ongi - kaua tehtud kaunikene 45 sendiga! :)

Mõnusat katsetamist!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise DIY: tee endale ise kulmuvaha 45 sendiga!