EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Costany's Sparkles - E-pood facebookis (Heade mõtete purgid)!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii, nonii, noniii.. Ma olen juba niiiiii kaua oma keelt hammaste taga hoidnud. Täna saan lõpuks kogu oma rõõmu ja elevust Teiega jagada! Meie pesal on nüüd oma e-pood! Sealt siis saab soetada  Heade mõtete purke kiirelt ja lihtsalt. Pood asub siin: https://www.facebook.com/costanystore

Hakka kindlasti minu pisikese poekese sõbraks!image

"Üks õige kingitus ei tule tähtede tagant ega kõrgustest, vaid alati südamest."Igast purgist leiad 100 mõtteterakest mis annavad Sulle iga päev inspiratsiooni, et liikuda vaatamata kõikidele takistustele, mis elu meile toob, enesekindlalt oma eesmärkide poole.Alusta igat hommikut sellega, et võtad purgist ühe mõtte ja lased sellel olla oma algava päeva teejuhiks. image

Aga siin veel uudised ei lõppe. Just, just, just avas oma uksed üks armas ja hubane sisustussalong nimega Idee ja emotsioon! Selle pesakese kodulehe leiate siit: LINK ja facebooki lehe siit: LINK.

Selles poes saab ka kohapeal minu purgikesi uudistamas käia ja soovi korral muidugi ka soetada. Nende poes on nii palju huvitavaid ja värvilisi vidinaid! Kindlasti tasub uudistama minna. Pood asub Sõpruse ärimajas (aadressil Sõpruse pst 145). 

image image

Sai nüüd üsna kilkav postitus aga ärge pange pahaks.. Ma tõesti olen elevil! :) 

Päikest Teie päevadesse!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Costany's Sparkles - E-pood facebookis (Heade mõtete purgid)!