EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Fushi tooted + kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul oli suur rõõm testida kolme Suurbritannia brändi Fushi toodet. Neid pakub nüüd ka meie kodumaine Levelzone veebipood, kes mulle need mõnusad looduslikud juuste-kehaturgutajad saatis. Märkasin täna, et Levelzone lehel on nüüd lausa eraldi kategooria tervisesõbralikule looduskosmeetikale - GREENZONE. Kes sellistest toodetest lugu peab, siis kindlasti minge piiluma SIIA, seal on nii eesti- kui  välismaist toodangut. Peale kosmeetika võib leida ka ilusaid küünlaid ja tervislikke toidulisandeid. 

image image

Stimulator Herbal šampoon

Selle läbipaistva helekollase šampooni lõhn ei jäta mingit kahtlust, et selles on esindatud hulgi kõikvõimalikke ravim/maitsetaimi. Rosmariin, loorber, lavendel, geraanium, kaneel  ja sandlipuu annavad kokku mõnusa ergutava kokteili. Šampoonis on erinevaid taimi ja õlisi 30% jagu, mis parandavad peanaha vereringet ja ergutavad juuksekasvu. Mulle meeldib, et vaatamata sulfaadi ja parabeeni puudumisele vahutab šampoon kõvasti ja juuksed jäävad pehmed ja siledad. Looduslike šampoonidega kipub vahel teisiti minema. Ma küll tean, et šampoon ei pea vahutama, aga lihtsalt võõras on niisama "kuivalt" oma juukseid hõõruda. Samuti jätavad mõned keemiavabad šampoonid juuksed takuseks ja karedaks. Fushi peseb need krudisevalt puhtaks ja ka peanahal on värske ja kerge tunne. Juuksed jäävad uskumatult siidised, olin tõesti üllatunud ega oodanud nii head tulemust. Meeldis ka, et juuksed püsisid kauem puhtad. Šampoon on küll kallivõitu, kuid seda kulub imevähe, ühest teelusikast piisab, et terve pea vahtu saada.     

image image

 Stimulate & Balance Herbal palsam

See stimuleeriv ja tasakaalustav palsam lõhnab samuti väga mõnusasti. Aroom on tagasihoidlik ja värske. Tunda on piparmünti, sidrunit ja laimi. Ka palsam stimuleerib peanaha vereringet edendades sellega juuksekasvu. Samuti tasakaalustab rasueritust, toidab ja kaitseb juukseid ning annab kauni sära ja lisab mahtu. See on seda sorti palsam, mida peab ka peanahale masseerima. Mina oma eriti rasuste juuste/peanahaga olin enam, kui kindel, et see on minu puhul välistatud, aga proovisin muidugi ära. Ja uskumatu, aga juuksed ei muutunud karvavõrdki kiiremini mustaks, pigem vastupidi. Samuti ei tirinud palsam neid peadligi, erilist volüümi küll ei lisanud, kuid seda ma ei oodanudki. Juuksed jäid pehmed ja loomulikud. Ma olin natuke laisk ka ja kindlasti oleks tulemus veelgi parem olnud, kui oleksin käitunud juhendile vastavalt ja palsamit mitu minutit peas hoidnud. Aga ka peale kohest mahapesemist jõudsid kõik need kasulikud taimed, mida on palsamis lausa 90% oma töö tehtud, sest juuksed said mõnusalt niisutatud ja turgutatud. Mulle meeldis!   

image

Seda, kas need kaks toodet ka juuksekasvu mingil moel stimuleerivad, on raske öelda. Selleks peaks kindlasti tooteid vähemalt kolm kuud kasutama, aga mõnusa värke ja veidi õhetava tunde annavad need peanahale küll. Minu hästi rasusele peanahale sobisid need imehästi, sest pesid selle tõesti väga puhtaks ja juuksed püsisid kauem ilusad. Ka meeldis mulle, et palsamit sai vabalt pähe määrida, see on minu jaoks midagi uut, olen muidu alati hoolega palsami juuksejuurtest eemale hoidnud, hea oli kohe mitte sellele mõelda ja vabalt tegutseda. :) Ka mõjub selline peanaha masseerimine nii šampooni kui palsamiga kindlasti hästi, eriti kui need sisaldavad kõike head ja paremat ning lõhnavad nii mõnusalt.  

image

 Bringer of Peace dušigeel

Sellele meekarva tundlikule nahale mõeldud dušigeelile annavad meeldiva aroomi meliss (mul on nõrkus selle lõhna vastu), bergamot, neroli ja ilan-ilang. Lõhn ongi see, mis mulle selle pesugeeli juures kõige enam meeldib. Mis mind natuke kurvastas, oli vähene vaht... jah ma tean, see ei peagi hullult vahutama, et puhastada, aga nuustik sosistab ikka kõrva -  "Pille-Riin, kalla veel, see ei vahuta, veel natuke, muidu ei saa puhtaks..." Vala palju tahad, no ei tule nii palju vahtu, kui mulle vaja oleks, et ennast puhtalt hästi tunda. See on ainult minu kiiks ja kuid teid vähene vaht ei morjenda ja otsite looduslikku pesuvahendit, mis peseb naha väga puhtaks, tõesti, lausa krudisevaks ja seejuures seda kuivatamata, siis ma ei näe mingit põhjust, peale veidi krõbeda hinna, miks seda mitte proovida.   

image image

 Levelzone oli nii armas ja saatis ka teile, mu kallid lugejad, ühe väga põneva ilutoote - seekord mitte pealemäärmiseks vaid sissesöömiseks. :) Ilu tuleb ikka seestpoolt ja see Beauty Totale toidulisand kaunile välimusele seespidiselt just kaasa aitabki. 

image Beauty Totale on spetsiaalselt välja töötatud kaunite juuste, tugevate küünte ning tervisest pakatava jume saavutamiseks. Juba mõne nädalaga peaks tulemust näha olema. Kõik kapslites sisalduv on üles loetud SIIN. image

Kui soovid loosis osaleda:

imageOle minu blogi ametlik jälgija - selleks saad, klikates lehe paremal serval sinist nuppu "Join This Site" ning klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN või lehe paremas servas. imageLiitu  Levelzone Facebooki sõpradega SIIN. imageJagades kingiloosi pilti Facebookis, saad lisahääle. Kirjuta pildi alla jagatud! Pilt asub SIINimageKirjuta siia postituse alla oma nimi ja mailiaadress.

Võitjad loosin välja 27.augustil!

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Fushi tooted + kingiloos!