EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Soovid, soovid, soovid: imearmsad kingakesed, mille vaatamisest lausa silm puhkab

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kingad on vist iga naise nõrkus. Otseselt pole neid ju vaja mitut-mitut erinevat paari, kuid aja jooksul kuhjub ja kuhjub neid. Mis siis, et neid kõiki korraga ei kanna, aga kingad on lihtsalt miski, mis minul küll pea segamini ajab. Need väga kõrge kontsaga killerid... ma ju tean, et pikalt ma nendega käia ei suudaks aga ometigi... need on ju nii ilusad!! :)


Selline netipood nagu www.shoespie.com palus mul teha oma valiku (nende väga-väga laiast valikust), et saaksin ka teile killukese nende valikust tutvumiseks tuua. Shoespie valikus leidub kõike - (tapvatest) tikk-kontsadest beebikingadeni. Samuti on valikus palju vabaajajalatseid ning vaikselt on valikusse tekkinud ka talvesaapaid (olgu, olgu, ärme nende saabaste juurde nüüd pikalt peatuma jää, kalendri järgi on veel suvi!!)

Shoes are every women's weakness and pretty shoes are making me insane. They are just so beautiful and I have to collect them, so I have lots of pairs shoes (yeah, even if i wear only some of them because others aren't very comfortable). You know these high heels what actually are "death" for legs, I know that I cant walk with them, but..... I have them, because they are so beautiful and pretty!! :)
www.shoespie.com online store asked me to do a little choice (from their very extensive choice) that I can show you my favourite footwear from their shop. In this shop they have a big assortment for everyone. From Shoespie online store you can buy different ways of heels (for example: wedges, stilettos, platforms and so on), sandals (for example: gladiators, sandals with high heel or wedge styled sandals, slippers), boots (casual boots and also these fluffy and sweet snowboots what I love!), flats, sneakers and also there are something for kids.
Minu 15 lemmikut www.shoespie.com valikust:
My 15 favourites from www.shoespie.com:

image

No kas mitte ei võta silme-eest kirjuks? Need roosad karvased saapad ostaks ma küll esimesel võimalusel! :)
Aren't they beautiful? These pink fluffy snowboots, I just love them!!! :)

Mõnusat esmaspäevalõppu!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Soovid, soovid, soovid: imearmsad kingakesed, mille vaatamisest lausa silm puhkab