EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review//Eveline Volumix Fiberlast

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mul said korraga kõik ripsmetuššid otsa siis oli vaja ruttu mingi asendus leida. Otsustasin proovida mõnda odavamat varianti ning valisin välja ühe Eveline suurest valikust. Valitud sai siis selline ilusas kuldses pakendis ripsmetušš, mis lubas lisada volüümi. Hind jäi ligikaudu 3-4 euro kanti. Hari on sellel kummist nagu mulle meeldib ning ühelt poolt on harjakesed pikemad ning teisest üsna pisikesed.

Hari on täitsa mugav, kuid see kogub nii palju tušši, et ripsmete eraldamisega võib tekkida suuri raskusi. Mõnikord võib saada isegi päris kena tulemuse.. kuidas juhtub. Volüümi lisas tušš piisavalt ning selle üle kurta ei saa. Kõige rohkem häirib mind selle tušši juures aga see, et see hakkab kohutavalt pudenema. Juba mõni aeg pärast pealekandmist on see silmade alla pudenenud. Ma ei tea, kas mulle sattus mõni praak toode või ongi see ripsmetušš selline, äkki oskab keegi Teist kaasa rääkida? Igatahes mina olen selles üsna pettunud ning enam selle sarja ripsmetušše väga proovima ei kipu.

image

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Review//Eveline Volumix Fiberlast